Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Složio bih se da je bolje prešutjeti kad si ljut pogotovo ako se radi o osobi do koje ti je stalo. U ostalim situacijama ne treba šutjeti, jer ljudi to doživljavaju kao slabost, počnu te smatrati mutavim pa se tako i ponašaju
Ko radi s narodom ne može imati jezik za zubima. I ne treba šutit, samo bude gore po tebe. Dok nisam počeo radit, nisam "znao" ni pričat hahah, a sad ispada sve i svašta.
Jezik odradi veliki dio posla i sto mu vise das slobode da palaca i mlatara to zene vise cijene, nevaljanko malliii mhh
vala kad punica počne jezikati odma bi joj jezik iščupo...
hahaha
@fKupujemJabuke nije smiješno ništa....to je žalosno šta ja trpim....
treba svima j...t mater, jer sto vise sutis to gore prolazis.
@TrockenbauKvaternik Ne treba prešutjeti sve, ali ponekad se ugristi za jezik može biti stvarno korisno. 🤐
@TrockenbauKvaternik Klix promijenio font? 😄 Nice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
istina je tu negdje u sredini .. ključna stvar je znati prepoznati kad treba nekom reći "par glagola" Al, po meni bolje i reći i kad mozda ne treba nego šutit svima čitav život da se ne bi zamjerio kome .To je siguran put da se vremenom oboli psihički .
BH narod prema politicarima, barem javno!