Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel ljudima potrebna takva budaleština oko tih poklona i svega? u čemu je poanta? impresioniranja cure/dečka, muža/žene, ljubavnika/ ljubavnice? kupi najbližima koju sitnicu i to je to, čemu ulaziti u dugove i glupirati pa gladovati, ako je netko s vama radi poklona jebeš tu ljubav...
Rekoh sad' ce napisati da poslije praznika seremo gowna velicine nojevog jajeta.
Sekretar Zukic nemere ni nos zabit u pjesak,a kamoli glavu!
uhh , januarska depresija i kokuzluk . ali, o tom potom :)
Sindrom noja bi se trebao preimenovati u Sindrom građana BiH i obilježavati na dan izbora.
Koliko je meni poznato građani BiH, zajedno sa svojim predstavnicima u vlasti, pate od istog sindroma više od 20 godina. Svi zabili glavu u pijesak bježeći od vlastite i društvene odgovornosti za ono što čine ili bolje rečeno ne čine, a ne nazire se trenutak kada bi se neko mogao osvijestiti i shvatiti da su tih 20 i kusur godina pojeli skakavci.