Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci i Srbi na istom mjestu, sto li ?
Ma daj ba!! Joj sto me nerviraju ove ankete, ne znam ko uospte istrazuje ovakve gluposti msm nema smisla ako ce da rade te ankete nek onda citavu zemlju ispitaju a ne uzmu iz svake po 10 i kobajagi po njima znaju kakva je cijela drzava i nacija.
a di se to vodila anketa majke vam ??? mene jos niko nije anketirao tako da ........ nidze veze urade anketu u rajvosa i k .ita ostali gradovi :P a jesu SARAJLIJE sibicari emotivni malo im sto imaju pa daj im jos :P
singapurčani*
a budalastine na kraju ispade da su ameri najemotivniji koji kauboji su napravili ovu listu... jedno je sigurno, zaglupljenost i medijska manipulacija su buducnost ljudskog roda!
@ares ...bogami, meni su svi oni na isti kalup odliveni...ili odvaljeni :)
...to mi ne vjerujes commi? :-D... sad ce nas opet prozvat da smo jedna te ista osoba ko neki dan :-D
@ares ...stvarno počinješ da me nasmijavaš :)))
...znam sigurno da je za slovence...tj SLOVENKE ova anketa tacna... da ste s njima jeli,spavali,igrali,...ne bi nikad prešaltali na bosanku :-D
Ja ankete i G.o.V.a.N.a. Svak za sebe kakvo ba grupisanje.
@narodna ...pa jes\', dobro si...ne mo\'š čaše kršit\' telepatijom :)...aj, ko zna kako se čaša razbija po bontonu ?
Ja san emotivac i srcem i tijelom .......
Auuu jake mi liste
...dok bošnjo ne \"renovira\" kafanu nema se šta pričat\' :)
e ako su Srbi na 41 ova lista je smece, oni sa Rusima moraju dijelit prvo, go.v.na genocidna
Ma ne, mi smo totalno topli, raja, ovo-ono. Gdjes nama rec da smo neemocionalni?? Nema vecih lazova od nas...