Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixovci hvala za ovaj prekrasan video, cista inspiracija, djecak je bas ljudina sto rece Max.
samo idiot može ismijavati ovakve ljude,i zato kada mislite da je život težak,da ste na dnu svakog dna,sjetite se da ste zdraviji od nekog drugog i da su stvari koje vas tište djećija zabava u odnosu na neke druge ljude i njihove probleme ....
Dusica slatka. Sretno u daljem zivotu i da te ljudi prihvate takav kakava jesi i da te puno cijene, znam da zivot zna biti tezak, ali ipak se nadam da tu tezinu neces osjetiti. :-)
Duša mala. Svaka čast roditeljima pa ga od malih nogu ovako odgajaju i uče, čini mi se da ovakvo dijete može imati malo ili nimalo osjećaja inferiornosti u društvu, kad nauči da je podjednako vrijedan kao svi ostali.
Joj kralja ;)
pile malo ;)
"I even love love." Duša draga. :) Šestogodišnji dječak zna ono što ovi naši probalijski, pročetnički i proustaški umovi nikad neće naučiti - nije važno što si drugačiji, zaslužuješ da budeš voljen i poštovan bez obzira da li si druge rase, religije ili nacije.