Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin ako je i imao pametnih stvari jest to da je na 100 godina zabranio LGBT propagandu. Možeš biti gay i u Moskvi je kao i svuda uglavnom ok ali da djeci iz vrtića pričaš priče o Ivici i Ivici a bez Marice. Ne daju ljudi i to s pravom. Svi filmovi tog tipa u Rusiji ne možeš pogledati ali možeš otići na konzervatorij gdje dijete od 6 godina savršeno svira Mozarta. Kratak je put od pogrešnog odgoja do društvenog ludila.
Kod nas je veca sramota kupiti kondome u apoteci nego leksilijum
Sekusalno obrazovanje obavezno uvesti ne samo u skole, vec i u firme da se odrasilma predaje. Mi smo patrijarhalno drustvo. Kad vidim da zena ispred mene na kasi kupuje uloske, a prodavacica joj ih umota u fisek... kao da se ne vidi sta kupuje, jer je kao sramota imati menstruaciju.... katastrofa covjece, u 21. vijeku.
Sad će vjernici u ofanzivu. Bla, bla...
ovo je samo šuplja da se djeci progura da je pe derluk normala
U kakvim mi gadnim vremenima zivimo, prvo ova muzika da povracas, mogu mislit kakve negativne posljedice ostavlj na mlade, promocija droge, alkohola i nemorala, vidim svugdje isto, znaci meni bas smeta, djeca kad ovo cuju ne treba im dodatno obrazovanje, nabrojali su sve musko-zenske odnose, da se najezis.
Sta se tu ima ucit, de nek me neko prosvijetli, sve sto trebadne da zna znat ce u svoje vrijeme, treba djeci u 6 godini nabit komplekse o tome.
Sve u svoj vakat, zasto djecu od 5,6 god zamarati tim stvarima...
Poserem se na takvog strucnjaka
Djecu treba uciti...nas konje treba uciti, uvijek treba uciti. Jutro pogana napacena marvo i slobodni ljudi. """Nikad mi nije bilo jasna sutnja tradicije, na hiljadu pitanja!!''' Skidajmo glupe tabue, nemojmo da nam djeca budu glupa i sa problemima..
Sano filujte malu djecu glupostima. Nije pile ni pocelo da razmislja a nafiluju ih stvarima o koje ne mogu da shvate i svare. Sto je prerano, prerano je. Isto mislim i za religije u tako malom dobu.
jabi volio vidjeti te strucnjake ta govna evropska tovam he da pljunu svaku vjeru i naciju da ocrne u austriji djeca bolan 13godina vicu svaburde kao frisko zaljuljbljena nije to narode VEC PRVO SU MAME UZELE SEBI ZAPRAVO DASU SVABICE TAKO STO MAMA IMA MUSKARACA MALI MILION A SMOKLJO MORA DA KLIMA GLAVOM
Puno više koristi bi bilo nego što sada uče tzv.vjeronauk na ovaj nakaradan način!
Subḥānallāh !!!
Manje opasno od (h)istorije i povijesti, te maternjih jezika i vjeronauke. Barem se neće učiti mržnji, a usput će naučiti da ne rađaju više nego što mogu podizati.
ako Gospodar jeni reko od te price nista mane.. mrs svi u mekteb!!!
Djecu predakolskog uzrasta treba uciti da nikad be dopuste da ih neko dira po tijelu,( ne samo po privatnim dijelovima ), pa bilo da we radi o clanu porodice, ucitelju ili strancu. O tome I’m treba buditi svijest kao i o tom da nikad be prilaze I pricaju sa strancima I da we ne udaljavaju od roditelja kad su vani. Strasno je doba doslo. Nas koji smo rodjeni u 80-I’m su roditelji stalno upozoravali, a tadasnje doba je daleko bilo bolje od ovog.