Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je hrabrih vitezova, bogatih trgovaca, uglađenih dama i moćnih vladara. Iskusite život u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni! http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
https://www.youtube.com/watch?v=i2PiDtHbLOY
Ima njih dosta sto ovake trce al ih mnogi ne vide cilj je granica..
Za šta sve danas postoje magazini Runners, Walking.
i sta fali tim raznovrsnim magazinima tipa runner walking forest games itd itd? svaka rubrika ima svoj casopis i to je plus.ako te zanima sta i trcanju kupis taj casopis i obrnuto Ne znam sta za tebe uopce znaci magazin i sta bi trebalo biti u njima ljudi vole razlicite stvari.
Da ovi ruzni komentatori znaju samo kako je lijepo zavrsiti maraton
Bezrezervni respekt Mujanoviću i Cvitanušiću, uložili su mnogo truda i svaka čast da su išta napravili u ovoj žabokrečini. Ali je poražavajuće da ti rekreativna manifestacija bude najpozitivnija stvar u gradu. Jad smo veliki postali.
Ma jasno, neko trckaranje, sitni festivalcici, cevapi koji su uzgred budi receno sve gori i manje vise to je to. Tako se mi realno kotiramo u svijetu a mislimo da svijet ne ustane a da ne pogleda sta se desava u Sarajevu.
Velika stvar koja če nam svima promjeniti život nabolje.
Nek ima nesto i lijepo u Sarajevu, a gdje god nema politike to je lijepo jer nema nacionalizma i ostalih sra....