Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahatluuuuk!!
Gdje su slike o Afganistanskim zenama kako hodaju u modi 70ih godina (u suknjama, odijelima) po ulicama Kabula i drugih afganistanskih gradova prije americke demokratije????
ja konto Sarajevo :D
Slika 19 je predvidila buducnost....
buhahahaha cuuuj rijetke xD pa cim su na KLIXU nema sanse da su rijetke ;)
danas slike iz Maoče sve govore
brkati turcini :)
INTERESANTNO NIGDJE PROSJAKA ALI ZATO IH DANAS IMA ZA IZVOZ- DANAS PROSE FINI LJUDI KOJIMA JE OVA VLAST ODUZELA SVE PA I DOSTOJANSTVO, DANAS PROSE PRAVI PROSJACI I DANAS PROSE MODERNI PROSJACI KOJE JE NEKO POSTAVIO NA ULICE A TO SU MLADIĆI I DJEVOJKE KOJE GODINAMA NE PRESTAJU UDARATI NA IONAKO PRAZAN DŽEP UBOGOG BOSANCA. IZ DANA U DAN NA SVIM GLAVNIM ULICAMA, TRŽNIM CENTRIMA AMA GDJEGOD SE OKRENEŠ STOJE DJECA SA KUTIJAMA I DAJTE NAM 10 FENINGA, MOŽETE MISLITI 10 FENINGA. LIJEČI SE NEKO DIJETE. HUMANO ALI DOKLE, DEGUTANNTNO JE ODAVNO. ZAŠTO TI PAMETNI KOJI POŠALJU TU DJECU NA ULICU I POSTAVE IH IZA ONIH KUTIJA ZA PROŠENJE NE ORGANIZUJU I NE OSMISLE NEŠTO ČIME BI UZNEMIRILI LJUDE KOJI PRIMAJU PLATU DA STVORE NORMALNE USLOVE ZA ŽIVOT U OVOJ ZEMLJI. DA, DA STVORE ONO KAKO BOG ZAPOVIJEDA ILI DA DAJU OSTAVKE. KADA STE PAMETNI URADITE NEŠTO DA OVE NEZNALICE (TESTIRRAMO IH 25 GODINA) ODU IZ UDOBNIH FOTELJA ONI SU NAS UNAZADILI, OSIROMAŠILI I UBILI DOSTOJANSTVO U NAMA INAČE RADITE ZA NJIH
Nekada imam osjećam da sam se rodio u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu :(
Konstantinopolj :)
Ili Byzantium, Nova Roma, danas Istanbul. Ne znam sto vam toliko smeta Istanbul, od Grckog ''eis ten polin'' ili ''sten polin''.
Bilo je to dobro vrijeme sve na kredit, sve za raju, jarane
Slike su lijepe, ne ko sada u svakim gradovima pune ulice smeca
Izgleda u to vrijeme da je odjeca bila najskuplja. Skoro svi u dronjcima nekim.
Pa nebi se slozio da je sada. Sad zaradis hlace farmerke za jedan dan, a prije za mjesec dva.
Pa i ako ti je dnevnica 300. U tom slucaju kupis original, u ovom kopiju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskreno, da su sada ovakvi muslimani, daleko bi dogurali!
A kako li je tek lijepo bilo prije provale Turaka i dviljih azijskih plemena u Europu... Europa je kršćanska, a ovo je stiglo nasilno, krvavo i bilo je brutalno. Otimali su djecu kršćana i vodili u roblje. Neuki Bosanci, čitajte hrvatske i sprske pisce sve su vam objasnili - Ivo Andrić i Mak Dizdar.
Ma idi ba skoluj se 😉
da se muslimani nisu razjedinili i danas dan bi bili svjetska sila kao u prosla vremena.