Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tradicija... i treba čuvati... ovo nije ništa specijalno, ali mislim da je barem 98% bošnjaka muslimana u životu kod nane jelo halvu.. nisam siguran da li hrvati i srbi prave halvu.. kako god, o kalorijama nećemo... :-) sama pomisao na 100g šećera a uz to preprženo brašno i maslac nekima bi značilo srčani... halva je super...
Joj autora čim im se ne svidi komentar obrišu ga. Znaju li ovi koji brišu komentare da se može uraditi ss od komentara i da ako je komentar bez razloga obrisan, mogu biti prijavljeni ombusmenu za prava korisnika s obzirom da Klix podliježe istim zakonima kao i svaki drugi poslodavac?
Halva je vec pala
Bošnjačka kuhinja je najukusnija u Evropi, rame uz rame sa italijanskom.
Kreću vehabije u komentarima da nam objasne da je to novotarija za 3, 4, sad...
Ne znam. Da pitam nenu