Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena nije biće ov vimena do himena, nego od glave do pete žena je Žena!
Svaka cast za komentar...divan si :)*
čisto sumnjam da će se ta ikada moći ili htjeti vratiti u saudijsku arabiju dok tom zemljom vlada gamad kakva je sada na vlasti. ako se kojim slučajem vrati čeka je provođenje šerijatskog zakona zbog neislamskog načina osvajanja mont everesta.
pa kako to?
Naslov je primitivan, ali nije ni blizu koliko su primitivni admini sa klix-a
Lijepo je vidit da se mlade muslimanke bore protiv primitivnih vjerovanja koja vladaju u islamskim zemljama,bravo curo!
jos samo da se pojave cure koje su protiv primitivnih vjerovanja pedoslavne crkve u kojoj glavnu rijec vodi jedan od najprimitivnijih likova balkana Mladoljubije Karavanda.
Nisu to mačko primitvna vjerovanja, nego primitivne tradicije. Arapi su bili i ostali pogan narod koji žene (pa čak i one iz kraljevske porodice) smatra robljem, stoga je ova cura postigla ogroman uspijeh ako se uzme u obzir sa kakvom muškom stokom živi. P.S. Da ne ispadnem isfrustrirana feministica koja mrzi muškarce, ja samo bacam hejt na primitivne seljačine.