Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio, vidio, rucao na uskopaljskim dvorima, u blizini je i ramsko jezero... Preporučam 👍👍👍
Crnodol ili Crndol? Prvi i zadnji put bio 1990. pjesačeći prema planinarskom domu Radovina. Nisam znao da postoji, pa sam se jako iznenadio i oduševio. Inače, Crndol je izvorište pitke vode za urbano područje Gornjeg Vakufa.
Ja odrastao na njemu, odavno je on poznat, ima sadrvan za rostilja, mos autom doci, milina :) samo da krkani ne razhebu i batale sve. Preporuke
Čim si ti spomenuo roštilj, i da moš autom doći (što je bošnji najbitnije), a ne recimo kako se može pješke doći do njega krkanluk je već prisutan...
Mi stvarno pojma nemamo kako je lijepa ova zemlja. Vlada pod hitno da podijeli vaučere za obilazak prirodnih ljepota BiH.
Lijepo, nema šta.
Skriven je dok klix ne objavi