Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAki isti se pravi u Tešnju
mi ćemo napraviti bolji čim rasprodamo zlatne kašike
Joj zajebancije :)
...ništa ovo kakav je bakirov bristol...
Divno! :)
Komunizam je budućnost čovječanstva.
ovo u kini nije Komunizma! Komunizam je na Kubi
da pa smo jedva docekali da ga se rijesimo krajem 80-tih godina. zacudili se demokratskom sistemu gdje su svi jednaki i gdje svi uzivaju jednaka prava. danas kada vidis da nije tako onda je komunizam pravi.
Million - 4,000,000 BiH stanovnika Billion - 1,400,000,000 Kina stanovnika ima ih 350 X više nego nas :) a amerikanaca oko 75 X više nego nas a kineza ima oko 4.6 puta više nego amerikanaca mi umiremo...kod nas je bijela kuga a ovi se šire ko epidemija To vam je tako....
Ovaka i džamija u Maglaju!
Plus dzamija ima munaru, pa je komplikovanija. hh