Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix trpa ne vadi hahaha
Suknu ga Klix Dodiku da valja.
😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik vas inspirisao za ovu objavu ??
Dodik platio reklamu 😂
Samo Zanzibar nije zemlja nego otok koji pripada zemlji koja se zove Tanzanija
trpaj ne vadi haha
Samo Egipat. Dva mjeseca nevjerojatno izgledaju, Mahmya i Eden. Kao sa razglednice
https://twitter.com/dijalekticar/status/1675506903022018560?t=soM2sLfOctJzI24349UU1w&s=19
Zna Dodik dobro gdje je ovo I kako je ovdje... ukopao je par milijardi tu negdje....
Genocidna je zemlja prodavaca paprika, svercera ronhilom ,politickih ubleha, buljavih veprova,masnih tuljana, kriminalaca, kleptomana,ratnih zlocinaca, silovatelja , nasilnika ,papaka (afera), majkicki ....
Samo trojka vise mrzi klix od Mileta, al samo naprijed klixe
Clanak sponsored by Dodik.
Mileeee, etoga Zanzibar! Rezerviši!😂💣
Ljudi dragi, on cuo NIJE za ZANZIBAR do neki dan kad je bio u Konjicu. U Konjicu ima kafic - ZANZIBAR -, zaintrigiralo ga sta znaci, pa mu objasnili da je Zanzibar zemlja začina, rajskih plaža i tirkiznog mora. Svidjelo mu se! Da bi danas bilo bolje Mile je poturao svoja pleća, gazio hladne rijeke, jeo koru s drveća!
Ja mislio Čajniče...
Hahaha udri klixe hahaha
Hahahahaha kakvo ućerivanje debelom krmku i krezuboj sirotinji što se loži na njegove kretenizme
Bio sam na Zanzibaru prije par godina.Tacno nažalost da je narod siromašan,ali su jako gostoljubivi i na svakom od njih zraci osmijeh na licu.U svakom selu ima đamija i jako su pobožni. Otoci sa izvrsnim plažama i izrađenim hotelima,jedinstvenom florom i faunom.Sve u svemu raj na zemlji.
Pa zasto brises odgovor novinarcicu
Ne znam cemu trijumfalizam, izgleda da niste procitali dio da je godisnja zarada tamo 2,500 dolara. Bijeda i sirotinja, treci svijet. Dobro je dodick rekao
opet bolje nego gr rs
5 rakskih otoka HRT. Dostupno na you tube. Sinhronizovano, preporuka za odmorit mozak.