Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Višegrad je već odavno postao poznat po veličanju ratnih zločina.
" 'eroji" koji su palili žive ljude. Mrš genocidaš
Visegrad je jeziv. Grad kostura. Digni kamen,naces lobanju. Djeca se sa lopaticama tamo ne igraju, i ne zalaze u siprazje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosna i Hercegovina je ljepotica! Kamo sreće boljih ljudi u njoj...
Svaka noc umije da bude posebna..Zamisli voljenu osobu kraj sebe, sat koji otkucava ponoc,kisu koja lagano marsira ka zemlji i tisinu koja poput praznog platna ostavlja tvojoj masti da je obojis i popunis zvucima poljubaca....
❤️🧚‍♀️🐉❤️😘😊
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️
Najljepši grad: https://www.youtube.com/watch?v=Ypq_Mk9sHdU
Zavelin je najljepsi. Dodjes do Posusja i onda ukucas u google maps i nema nista. Onda te navedu da ides nekim makadamom i taman dodjes do nekih kuca kontas dosao si, al kaze bajto ne ne, ides jos gore u brdo pod onom stijenom. Al kad dodjes gore cijelo Posusje vidis
Razočarenje Jajce. Ni ogradu od Tita nisu uspjeli napraviti do onog vodopada a jos u ulaz naplaćuju kao da je 8o svjetsko čudo. Malo ke pozitivnih primjera jer politika i karani svugdje grade na divlje bez reda i ukusa
Kakanj je ruzan grad (citat Pruskinje iz Berlina kada je prvi put vidjela grad prije rata). Ali nema ona pojma da Kakani ima veoma cool raju i origigi gradsku dinamiku, dosta ima slicnih malih gradova po Bosni i ja ih bas obozavam he he he. Jebes Berlin he he, moje misljenje.
Kakanj nastao zbog rudnika, ko Zenica zbog zeljezare. Tako i izgledaju ti "gradovi"
Znao sam da Klix zajednica ima lošu reputaciju, kako novinari tako i korisnici. Međutim da "kradete" kontent sa malog foruma je new low.
Jajce mi izgleda da bi moglo da biti mali bosanski Dubrovnik. Djeluje mi da jos ni priblizno nije iskoristen puni potencijal.
Kalesija ♥️
Zaboravili su Visoko!To je grad u kojem imaš osjećaj kao da se nalazi u Indiji.Toliko načičkano,prljavo,neuredno,zapušteno.Svaki put me iznova razočara!
Visoko je lijepo samo da nije pretvoreno u svijetski centar mitomanije.
Mene je razočarao, kao i većinu, grad iz kojeg sam morao otići jer ne nudi perspektivu, osim za uhljebe
Ko nije bio u Bosanskoj Krupi, oazi u USK taj ne zna što je propustio. Prelijep grad na Uni. U centru grada tvrđava iz 13. stoljeća i nekoliko riječnih ostrva povezanih mostovima. Kafu pijete bukvalno pored vode. Grad iz snova.
Cijela naša država,prelijepa je.. Samo nam politika i političari,ne valjaju..Uništili su,što se uništiti može...Najviše,kvalitet života.
Najljepši grad u BiH je Bihać...pozz iz Zenice
mislis Biać
i ovo je clanak na Klixu ... grupa na redditu??? pa otvori na klix forumu post i objavi kao sljedecu veliku vijest ... smijesno sta je danas novinarstvo
najljepsi je na svijetu moj rodni grad🤗 rajvosa🥰
Pristrasan si
Odvratan grad, moj rodni takodje