Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam te jer sam i ja biciklista. 600 km mozda zvuci kao veliki broj nebiciklisti, ja radim istu distancu u dobrotvorne svrhe koju cu zavrsit u 3 dana, al se nepise o meni ni slicnima kao meni. Glupo mi je malo koja se paznja pridaje ovome. Da mozda ides do Barce pod nekom parolom, imalo bi mi vise znacenje, ti sto radis je obicni tour i jedan od vecih BosanskoHercegovackih portala da pise o tome, je ludost. Nezaboravimo, maraton Bihac-Srebrenica je 500km, sa tolikim brojem biciklista i znamo kakvu poruku nosi.....a mozda cemo samo jedan clanak vidjet na tome.
obisao sam Europu citavu godinu vozio ali nisam ima prijatelje u klixu da pisu o tome fotografija imam. malo li je reci... ali valjda ce biti vise interesovanja jer sad imam plan da vozim sa istocne na zapadnu obalu SADa
Kume svaka tebi cast, neki ovdje nece vidjet dalje od Jajca i to autom. Zamisli koja je to ljepota kad ga pusti na ler, oko 7, 8 navece kad sunce zalazi polako, a dole more. Sta ima ljepse za vidjet
Prije par godina sam sa drugom otišao od Sarajeva do Ploča pješice za 4½ dana. Šator, vreća za spavanje, malo vuve i dobra volja. Ovaj specijalac previše zauzima medijskog prostora zbog lične furke, a ne zbog nekog višeg cilja.
Svaka cast. Ovo je impresivna kilometraza za preci. Ujedno i dobra promocija za biciklizam. Sretno!
necete valjda sad stalno o njemu pisati? whatevvvaa!!
Jeste dosadni sa ovim likom. Kroz BIH svakog ljeta na hiljade takvih kao on se vozikaju pa nikom nista....
Pametnije mu je da je ostao kod kuće da isposti mubarek mjesec ramazan, a u Barselonu je mogao i poslije bajrama.
Svaka čast na hrabrosti,ali to je ipak lični izazov i po meni nije za tolike promocije na Klix-u.Malo me podsjeća na Forest Gampa kad je trčao preko čitave Amerike,a nizašta.
@meth jok eto nek pišu o tebi i o tvojoj svakodnevnici.Šta je dunjaluka,sav se izokreno naopako i imaju o čemu pisati tri klixa.Ali što kaže ovaj @ada nemam nikog u klixu, a prošo sam sito i rešeto pa ni slova.Klix je izgleda posto neki jaranski portal.
Navrtićeš se legendo. Sretno.
Jesi zvjerka. Svaka čast....zavidim ti što nemam mogućnosti i ja ovako krenut, jer sam ljubitelj ovog tipa biciklizma. Sretno!
otišao se čovjek vozati to ok ali mi nije ok da se priča o njemu na portalima
Oklen mu baciklo?!
kupiJo u Mehinim lukama na snizenju
Josh da ga zeljezna potkovica nije usporavala!