Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno.. A po meni i najljepse zene na svijetu.
Za sve ljubitelje putovanja,avanture i fotografije. Uzivajte :) https://www.facebook.com/FotografijomKrozSvet/?ref=hl
prelijepi prizori ... lijepo bi bilo posjetiti za zivota :)) eh, nakon obilaska, sjesti k'o na ovoj 8., ali okrenuti se k'o pravi Bosanac, dignuti noge na ogradu i uzivati u predivnom pogledu uz kapucino ili toplu cokoladu ... :)) ok, pini, dodji sebi i za poslom! :)))
Em lijepo, em ljudi znaju cuvati svoju istoriju, kulturu, bogatstvo, bastinu, kako se vec kaze. Jest lijepa zemlja, ja sam samo bio u Trstu, ko tipican Jugosloven, i tamo se odusevio, a to je samo jedan 'obicni' Italijanski grad srednji. Al i tamo mi je bilo nevjrerovatno, taj 1 dan sto sam bio tamo mi je ostao u sjecanju bas, jedno od najljepsih mjesta gdje sam bio, Trst, Italy i pecanje i priroda na sjeveru Amerike, i Svedska je fina na svoj sjeverni nacin.
Bas sam imao onaj "zen" momenat i osjecaj tamo, pa oko 2 sve se radnje zatvaraju, siesta, i tisina u gradu, stari grad, hladni kameni sokaci, trgovi, zgrade, starine, povjetarac lijep duva, lijepe, elegantne Italijanke i jezik, sve ko muzika, ko simfonija, neki lijep zivotni ritam, i onda oko 4-5 lagano se otvaraju opet, dizu se kiosci, i mjenja se muzika opet.
A tek kakva je Toskana, pa Fiorenca, pa Sicilija, oni mali stari gradovi po obali na obe strane, planine, vinogradi, masline, more, toplo sunce, vjetar slani, topli, pa Napoli, Livorno, sve ljepse od ljepseg, pa sam Rim, pun starina, a metropola, a uz to jedna od najboljih, najzdravijih kuhinja na svijetu, puno ribe, skoljki, lignji, povrca, itd., a opet moderna, jaka i razvijena ekonomija i standard. A nije ni Spanija losa, slicna je, po svemu, al opet mi je malkice draza Italija.
bas je lijepo
I mi imamo ovako lijepe gradove samo sto to niko ne cijeni ... #SamoKažem
Prelijepe slike.
...sorento, belcanto e sole di mare. eto, namah prospikah taljanski.