Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prolaze fijakeri, a muzej radi. muzej je zatvoren, a konji mutirali u političare
Slazem se. Drustvo nam "napreduje" iz dana u dan.
ništa nije ko prije! ni ščenad ne laju ko nekad!!!!! svega imamo više osim zadovoljstva i rahatluka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo golf na slici i prije 100 godina i danas
Hvala ti Klix na ovim divno ukomponovanim fotografijama. Predivne se. Bravo.
I da vam ovo kazem jos.. Vratite mi Sarajku robnu kucu gdje je bila,popishkim se na BBI Centar iz helikoptera =) I da se u robnoj kuci prodaju samo proizvodi proizvedeni na podrucju BIH,nista iz uvoza,i mrsh vishe !
Meni se ne svidja izgled ovih novih trznih centara i tornjeva,reklame na ekranima itd.. Da se ja pitam,donio bi zakon gdje bi se jasno dalo do znanja kapitalistima da se ne smije narusavati izgled starog Sarajeva,i da sve mora biti liciti na staru Sarajevu,pa makar i stare cigle stavljaji na BBI centar... Jedino sto volim jeste Jugoslavija i razglednice,nista drugo ne volim niti mi se svidja... I ne svidja mi se ni mekdonalds,niti gucci,niti victoria secret nista.. Hocu frabrike i prodavnice koje su i kod Tite postojale,i nista vise ,taman bankrotirali 100 puta !!!
Najruzniji grad na svijetu
Najs.
Odlicna ideja I vrlo uspjesne montaze... svaka cast autoru (-ima) .)
Austrija majka
Bravo Davorine, odličan photoshop, odlično odrađeno i uklopljeno, svaka čast.
Ima li nekih fotografija javnih iftara iz proslosti?
Ne mogu ti opisati koliko te volim grade!
Jedna stvar je sigurna na ovim prostorima... Uvijek se pamte bolja vremena a u lozim zivimo i tako vec generacijma... Vazda jedan naprijed dva nazad... Nadam se da necemo doci do do toga da nema vise dje nazad. PS. Dobro je sto nemamo neku veliku rijeku kao npr Dunav,Sava,... makar nas zaobidju poplave ili komarci koje licno prezirem. :)
Da mi je samo jedan u onaj vakat se vratiti
I na slikama možeš primijetiti dobrotu u starim ljudima i zlobu u mladim. Samo se zagledaj.
Gdje je najbolja ponuda za iftar u gradu? hvala
Gdje je najbolja ponuda za iftar u gradu? hvala
Na Ilidži