Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
galerija je super i slike su prave umjetnicke. sto se mene tice jedna od boljih galerija. ima nekih slika koje bas i ne bi trebale biti ovdje ali oky. po mom misljenju najbolje slike su : br2 br3 i br9 kao sto su drugi citatelji uocili objavili ste dvije galerije od istog citatelja. ja ne kazem da to ne odobravam, ali to nje fer prema drugima. npr ja sam poslao slike ali niste ih objavili samo iz jednog razloga (te slike nisam slikao sa pravog fotoaparata nego sa mobitela). nema veze ne ljutim se ja ali to zaista nije fer.
Previše mutnih slika, i photoshopa. Inace moze proci.
trica, mozda 7 i 10. Ostalo je za Windows XP wallpaper-a
ADMINISTRATORE, MOŽEL JOŠ SLIKA OD SANJINA AVDIČEVIĆA IZ TORONTA? AKO NIJE POSLAO, TREBA MU JAVITI DA POŠALJE. PREDUGO GA ČEKAMO. DRUGI AUTORI NAS NNE INTERESUJU. INTERESUJE NAS SAMO SANJIN AVDIČEVIĆ IZ TORONTA. [email protected]
nevjerrovatno da je sve ovo uradjeno obicnim aparatom...
sviđaju mi se ove ne-izoštrene
Momak dobro radi u Photoshopu. Scaka čast.
Pozdrav, Odlicne fotke, par reflekcija i par iz ulicne fotografije su mi kestra. :) Pozdrav Posjetite fotografski forum na: http://www.zonerica.com
@pitam se: Hvala na komentaru. Sto se tice objavljivanja dvije galerije, samo sam poslao drugi email sa novim slikama, vrlo jednostavno :)
Ova Sanjinova galerija je definitivno bolja od prve! Mozes li mi samo otkriti nacin na koji su tvoje fotografije objavljene cak dva puta?
definitivno 3 slika boli glava :) savrsenstvo
Sanjin@ Svaka cast dobar si,tek sam sada povezao da je tvoja galerija izasla i prije par dana za koju sam ostavio komentar takodze. Mirsad
Pozdrav i zahvaljujem se na komentarima. @Mixy: Cijela ova galerija je napravljena sa Canon PowerShot G6, \"point and shoot\", s tim sto ovaj aparat ima mogucnost za manuelno podesavanje sto sam ja u vecini slucajeva i koristio.
Svidzaju mi se,neznam dali je Sanjin toliko vjest sa aparatom ili me oko vara ali cini mi se da nije sve slikano sa point and shoot aparatom,??
Po mom skromnom misljenju 2. i 3. su IZVANREDNE. CESTITAM autoru. Ostale - nista posebno (prosjek). [email protected]