Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tata bi sine.
Uh, gore je rijedak zrak ko redovna plata u BiH
Ovdje je i sam zivot avantura, a ako si za expediciju samo podi ganjat papire...ali bilo bi se fino odmoriti od svega i popeti na ovu ljepoticu.
dobro i sta sad
Bolja Treskavic
Fale fotografije, ali ima jos planinara koji su se potrudili i dosli do vrha Uhuru Peak (5895 m/nv) a koji su porijeklom iz BiH, cak ste to i vi objavili ! Rubina Smajic i Amra Fazlic-Mimic !!!!!!!!!!
kojima je bila i Branka Bradašević, rođena Modričanka. ova informacija je jako bitna? ali za koga? 97 posto pljuju i se ru po vlastitoj domovini a posebno ovi iz republike svinjske.
Blago njima.
ih, šta sam tamo pojeo afričke šljive, s prahom od nosorovog roga. tarzan mi je živi svjedok da džejn skače s banane na bananu.
A tko rece da u africi nema snijega?