Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima ovog i u Čelebićima a još lepinje s kajmakom blizu
Ja se smrzajem a vi ovakve slike mi dajte, ovdje bi isto mor'o jeb.eno konstatno lozit', smrzavat se. Ja bi pobjegao na neku plazu, pjesak, tropsko voce, folovi golovi, domoroci koji jedu ljude, dobar pic*ic, tako je malo za srecu potrebno. I mozda jedno 50 miliona americkih dolara zakopanih negdje u pjesak za svaki slucaj. I bic da prsa obrijem.
Jesi li magarac procitao da cu biti na plazi na nekom pustom ostrvu na kraju svijeta. Pa milose gdje ti je struja u RS-u, pa da se brijes nekim aparatom ili trimerom? Jeb*o te tvoj vrhovni vodja, drkas i svrsavas kad mu vidis sliku.
Potrebna vam je reklama vaseg proizvoda usluge? kvalifikovan i pouzdan partner za reklamu,sa povoljnim cjenama reklame Reklame se objavjljuju u stotinama facebook grupa,sajtova.news portala, uz to uradit cemo vam besplatno facebook stranicu ili blog (sa kontakt informacijama,slikama.cjenama vaseg proizvoda)reklama ce se prikazivati pomocu programa velikom broju facebook grupa ukljucujuci i 5mojih grupa i 3 fb stranice (50.000clanova),post s informacijama o vasem proizvodu,radnji,u prosjeku ce vidjeti 600,700 000 korisnika facebooka na dan,postoje i dodatne opcije.izrade websajta,seo optimizacije(white seo,black seo,izrada backlinkova),izrada on line prodavnice itd poboljsajte prodaju vaseg proizvoda,usluge... Fb stranica https://www.facebook.com/internetreklamazavas ili me mozete dodati na ovaj profil za vise informacija https://www.facebook.com/damir.damirovicc?fref=ts
znaci raj ipak postoji :)
jooj kako bi voliko ovdje pobjeci od svega od svih debila i retarda al samo ne znam kako bih bez klix-a :(( nisam spreman na toliku zrtvu
ova jedna slika je slika groblja koje je u blizini samostana u fojnici... samo je izrezana fojnica a i samostan iz slike... znam i ko je slikao sliku.
jah
Ja sebe mogu zamisliti u ovoj zadnjoj kucici, vatru kako pucketa, kuvano vino, sir i masline, tihu muziku. Sto dalje od svakodnevnice...odmor za dusu.
Za odmor moze sve, meni ne smeta :)))
Smucalo, samo ti duso kazi kakav hoces...sve za tebe, i pjesmica ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
baajkovito Plan je ovakav: napraviću planinsku kućicu (planinu sam već napravio). Uselićemo u poslednji čas, pred višemesečnu mećavu. Imaćemo sto kubika drva, sto dana, sto noći za planiranje prvih sto godina sreće i za dogovor o tome koliko će nas biti za stolom. Na satenskoj postelji pisaćeš moju biografiju. Između dva poglavlja, na zamagljen prozor, zapisaću svoj kardiogram, koji će pred zoru postati kristalni stih, spreman da nam, čim otvorimo oči, izda dnevnu i noćnu zapovest. Eto, možemo po planu, a može i ovako da ostane, kao da se ne poznajemo.
<3
Rado bih pobjegla,ali od stvarnosti se ne može pobjeći to bi bio samo privid!!Ali da su predivne kuće to priznajem!!:))))
Nije bitno sto je privid, stvarnost se nekad moze ostaviti po strani, bar par dana, da se covjek onako odmori kako treba. Jer kad se vratis sve isto te ceka, mislio ti na to ili ne. Ljepota je sto jest jest, bas bi bilo uzivanje imati jednu ovakvu kucicu na raspolaganju. :-)
Pola slika "ofarbano" Fotoshop-om!
Kako se vratiti onda?
Ko pustinja, samo zimska.
Jeste i kada ti zafali hrane,kurcine ces doci do grada.