Bježeći od kiše na biciklu
0
Trnjem i dračom oko Mostara
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su meni smiješni ovi Srbi koji pljuju po katoličkom krstu/križu... A io ista vjera kršćanstvo, isti Isus, isto sve, pljuju po istom krstu koji i sami poštuju...
@Dado_Mo Ako ti fotka treba za privatne a ne komercijalne potrebe rado cu je ustupiti besplatno. @Istok Volio bih da stupimo u vezu, narocito me zanima ta prica biciklom do Pekinga. Upoznao sam jednog koji je isao na Olimpijadu biciklom. Kontaktiraj me preko www.mtb.ba
mogu li ja aviJonom, majke ti. Ne gumo do Brankovca biciklom a kamoli do Pekinga. :D
Živim u Aziji i imamo slična druženja i ture s biciklima, podržavam ovakve podhvate i sve su popularniji u svijetu. Rajo samo naprijed, prije dvije godine su dvojica Zagrebčana biciklima došli do Pekinga, tko se god uputi na ovu turu ja ga čekam u Pekingu. Pozdrav svim zaljubljenicima u bicikle i prirodu.
Mostar je prelijep... ne možeš ga se nagledati:)) E, ovo je komentar:))
Prva slika, je najljepsa slika Mostara sto sam ikad u zivotu vidio. Predivno, svaka cast fotografu. Je li moguce da se kupi ili jos bolje preko mail-a pesplatno posalje:)? Ostali, zajebite nacionalizam i mrznju, dosta je...
jel ono malo po malo neko sjece tenk i vozi prodavat zeljezo :) \"sta djEca znaju sta je tEnk,za cjev i odvUku\"
prva slika- neprocjenjiivo :) PS. bolesnici u bolnice il kod Torabia !
ja sam se neki dan popiso na njihov kr.st i malko po.sro na kr.st, da ga zalijem malo....pozdrav svim normalnim srb.ima,,,,
Hocu ja dzamiju u Donjoj Mahali, rodnu kucu u Podhumu i trenutno prebivaliste na Ogradi. Po mogucnosti i \"gradski\" stadion u Vrapcicima. Je l\' moRe? ;)
Molim urednika da postavi i sliku katolicke crkve u Mostaru (koja se nazalost ne vidi s Huma) da se gosp. Dzembo ne bi nasao ugrozen. :D Zahvaljujem. p.s. Ima li jos iko kakvih zelja? Treba li i stadione Zrinjskog ili Veleza?
Finije šipaka kraj puta zaboga.
ispade da u Motaru samo dzamije stoje nema nijedne crkve
Zasto se iz svake price (ili slika) morate izvaditi ono najgore. Niko ne komentarise ljepotu prirode, Kujundziluk, sam most... jok, ovaj je nas\'o komentarisat\' krst a drugi tenk...!? Jesmo mahnit narod u pm! P.s. Pozdrav Tuzlaku iz grada sunca.
Očigledno nisi nikada ni prošao kroz Sarajevo, jer da jesi ne bi tako pisao. Nema većih fundamentalista od sarajevskih, ocam\' !!!