Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE.. SARAJEVO X JA ODRASTO NA SKORO ISTOJ VISNI I CUVO KRAVE I OVCE A NISTA NEPISU O MENI E JA FORE OTIC NA EVEREST TREBAS ODRAST NA MAHNJACI
Moj se rodjak popeo na Ama Dablam o tome nisu nikad ni pisali. Zabio nasu zastavu. Iz Sarajeva, a ne kao neki koje niko i nezna.
dajte nam faću i kučevića da od njih pravimo idole, koga briga za alpiniste
Šta ćemo trubiti kad ih i ne znamo. Naim Logić predstavlja BiH i jeste porijeklom iz nje, ali čovjek živi i radi u Americi već godinama. Ko to ovdje zna? Što nije išao i Hamo Šišić? Alirizah Vatrenjak? Ima još naših alpinista. Osim toga, ovo je međunarodna ekspedicija i smatra se da je vrh osvojen ako BILO KO od učesnika dospije do njega i pobije zastavu/-e. To znači da je lako moguće da niko od Bosanaca ni ne vidi vrha, da svi ostanu u baznom logoru, a zastavu pobije neki Slovenac ili Srbin. Hoćemo li i tada pljuvati po našima?
ma nemaju pametnijeg posla...
besposlicari!
Hrvatska danima trubi o svojim aplinistima na Mt Everestu. Naši mediji o našima - ništa ... ne daj bože da šta dobro i pozitivno pokažu, samo daj crnjaka.