Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostaj e ....muzika...na...trgu
Bravo za komentar od \"iskreno\" jest\' vala tim bombasticnim atributima ubise. Pa nismo mi bas ovce, pa putujemo i mi malo po inostranstvu pa znamo sta je to turisticka destinacija, turisticka atrakcija.... Treba malo ohladiti i predstaviti te nove sadrzaje u gradu prikladnijim nazivima pa, da :)
Super Tuzla, samo naprijed! Samo nemoj umetati rijeci turisticka destinacija i turisticka atrakcija. kakvo crno Panonsko jezero najpozznatija turisticka destinacija. Dnevno se skupi desetina hiljada ljudi oko ustajale barushtine i to turisticka destinacija. Sve jedan na drugom, zaraza samo sto ne pukne. I sad jos fontana turisticka atrakcija. Svasta. kad krenu vako narodu ispirati mozak pa to je nevjerovatno. Ok da kazu uljepsavanje grada ili dodatni sadrzaji za gradjane, ali najpoznatija turisticka destinacija, ma dajte molim vas, popustite brate malo
@slucajni Ma moze, nasloj\' se vode... Samo smo napravili redukciju vode u citavom kantonu, pa povremeno se ljudima pusti voda, a povremeno fontana prska :)
Nemoze fontana bacati 6-7m nema Tuzla toliko vode, dobro je da baca ikako. U svakom slucaju bolje trg sa fontanom nego Titina bista.
Pogledajte kako je tekla izgradnja trga i kako je citav kompleks izgledao prije http://www.youtube.com/watch?v=rCv3IeOWT-A Dobro dosli u Tuzlu Dejan
pravi si demagog
Ipak kantonalni ustroj ima i prednosti. Kako bi lijepo izgledao ovaj trg u Sarajevu da se ostvare ćežnje o unitarnoj BiH.
Meni, ko Tuzlaku, je sad drazi ovaj park nego Panonsko jezero. Odlicno izgleda i pravi je dodatak gradu. Samo steta sto na ovoj slici fonatana nije radila punom parom, jer inace baca oko 6-7 metara u vis.
cim budem mogo doci cu u tuzlu i skrsiti svu platu jer znam da ce biti pametno utrosene
bravo tuzla. uzdaj se use i svoje kljuse. BH politicarima na vlasti se dize kosa kad procitaju ovakve tekstove jer se to desava u gradu koji nije pod njihovom kontrolom. tamo gdje su oni na vlasti tu sunce nikad ne ogrije
@Mostarac Evo rpvi dio teksta i nekako, ali onaj kraj nikakve veze nema... bjazi bolan! Moze li u nas ista proci bez Mostara!? Jarane, tema je Tuzla! BRAVO TUZLA, svaka vam cast!
Bravo Tuzla. Samo naprijed.
trg je prelijep....:D http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=31065 http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=31024
trg je prelijep.treba svako da ga posjeti.