Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo može kod njih zato sto je kod njih veoma mali broj insekata koji mogu da prežive gore, mrava haman da i nemaju
ja baš kontam to: šta će kad im uđu bube? ali eto, ti odgovorio, pa ti se ovom prilikom zahvaljujem.. znači kod nas ništa.
hahaha Trava zaraste i hajde ti nadji kucicu haha ;-)
Želite li spojiti ugodno s korisnim, raditi od kuće! Provjerite .... https://www.smore.com/5d4ec
stvarno ko u bajci divno izgleda
Prelijepa zemlja
Zidala od drveta? 😂
Gdje su Frodo, Bilbo i ostala ekipa.
Ideja nije losa, ali vegetacija u/na kuci stvara vlagu. Treba to dobro dihtovat, da se vlaga i fauna ne uvuku u unutrasnjost kuce.
Leglo buba... 🐜 🐛🐞 😵😧😟😱
A kod nas žohati u zgradama....to je leglo....
dobro za posijat par stabljiki marihuane
ne odgovara klima
Kada Klix uhvati tumačiti slike. Čuj na krovovima raste drvece. Pa ne raste drvo na krovu nego iz zemlje pa probilo kroz krov jer je kuća trošna i raspada se.
Ovo moze svugdje samo kod nas ne, komsije i susjedi bi od toga napravili nevidjenu hajku na nas, kuce zelene, fundamentalisti, Isolovci i neznam sta nam ne bi pripisali. Gledam E.P. u Francuskoj pa vidim dosta reprezentacija u zelenim dresovima i kazem ne daj Boze da su kod nas i stitnici koji se i ne vide ispod carapa zeleni ko bi ostao od susjeda i komsija.
glupost !