Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate dragi poceli ste sa reprizama ko' FTV :P
prekuco! ahhahah
Ovo je nedavno bilo, samo je bilo više plaža. Koji je sljedeći članak? Top 3 plaže na svijetu? A onda? Finale. Najbolja plaža na svijetu.
A gdje je Ahmin vir plaza na rijeci Sanici!?
Znači plaža Seven Mile je dugačka 9,6 kilometara, ali je njen nadimak "plaža od sedam kilometara". Milja, kilometar, decimetar, decilitar, sve ti je to isto.
mozel se ici na veresiju gdje?
a Makarska ?
ove slike narocito " bole " znajuci da nismo imali ljeta kako treba .
... i dobro drustvo kao i krugla pive :))) to sve komplet u kafani, pa je onda i kisa napolju ako pada - jako lijepa ! :-D
liam - pa pij i ti ko ti brani :))) ako ne, onda gledaj :D
a gdje je OreBeach...
Pa nisam ni ja isla tako daleko, najdalje u egipat :)
Liamsi prijatelju, nema ti druge vec da ti ja posljem pa da te otpravim sa fAmelijom u Whitehaven, i brckajte se do mile volje :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Vec ste jednom ovo objavljivali, tada sam vas pitao a posto mi niste odgovorili opet vas pitam;GDJE JE PLAZA SMECA U NEUMU?
Hahaha,Vlado padavicaru jedan, al' si mi ga shukno hahah
Volio bi otići na Ibizu ili u St. Tropez, ali nemam para ni da odem do Neuma, a kamo li tamo.
A 'đe je Neum?
Čuj nema Neuma hahaha
ovi ko OBN,u po zime oni,prikazuju ljeto na OBN-u,a i Klix za njima
Naši političari su bili na svim plažama