Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istanbul je hit destinacija uvijek. Meni nešto ne odgovara samo zato što je prevelik. Jbg 20 miliona ljudi je puno ali zbog njegove ljepote, hrane, ljubaznosti i jeftine robe u nepokrivenim čaršijama uvijek bih otišao.
Kad zagrmi, aaaa..... https://www.youtube.com/watch?v=7sLxUcn0-Tc
De ba odj...us nacionalisti sa mog finog komentara. Todore, kultura grada je da zaj...s "došle". Tako ti se nekad u Sarajevu prodavala Viječnica i sl. Turista i seljak se uvijek daju zaj...at a do tvog intelekta je koliko ćeš dopustiti da te zaj...u. Mene su pokušali preveslati svi ali jbg nisam ni ja rastao u selu.
Prelijepo :)
Normalno da je prlelijepo , i za sve mirmalne ljude širom planete je tako . ali isto tako , normalno je da ovakve spodobe i četnici , Haški optuženici i genicidni tipovi kao ovaj dole( besmisleni...) , komentarišu kako samo oni umiju ! Ps : besmisleni ...odzvonilo vam je , uskoro će te se suočiti sa istinom koju će cijeli svijet i obznaniti i prihvatiti. Sledi vam rezolucija UNa , a onda ništa više neće biti isto . Što vi to , zajedno sa vašim predsednikom Milojkom nećete prihvatiti , znate kako će zaboleti neka stvar , i Ameriku i Englesku i Nemačku i vas celi močni svet. Evra vam treba pa će te se na kraju ipak naguziti , kao i za Kosovo , kao i za Miloševića , kao i za Rašu , kao i za đenerala , kao i za .......
Aha aha, a gdje to nekakve važne pozicije u Sarajevu drže Srbi? Gdje su te pozicije? A? Stari moj, škutorčiću moj, bolje se ti pozabavi svojim kamenom nego nama i Sarajevom, ti i vi niste niti ćete ikada dorasti Sarajevu, a kamo li da ga uzimate u usta. Razumaješ? Sad uživaj u to malo jada konstitutivnosti dok je još imaš.
Kaligrafski vez,stari most Mostar, zanimljivo i jedinstveno,pogledajte: http://www.olx.ba/artikal/17806940/levha-stari-most-mostar-vez-levhe-lehva/ http://s3.postimg.org/tj0o7ug0z/mostar_1.jpg
@Todor08 Bas mi zao sto te razocarao Istanbul. Istina da trgovci raznim marifetlucima nastoje izvuci novac od turista. Treba ih ignorirati i obilaziti znamenitosti. Ako udjes u raspravu gotov si. A isto tako prije odlaska treba dobro prostudirati grad da se sto vise obidje i vidi.
Mogu li popiti pivo u Istanbulu za vrijeme ramazana?
Kad zagrmi, aaaa..... https://www.youtube.com/watch?v=7sLxUcn0-Tc
Mene i turaka, 100 miliona.
Da neće Dobojlije doći i počet uzvikivat Ratkoo Ratkoo??
Dosta sam svjetskih metropola obisla i Istanbul mi je na drugom mjestu,odmah iza NY. Grad je fenomenalan,ima dusu i neki posebni smek. Svakim odlaskom upoznam nesto novo,jednostavno caroban je.
E ovo je za nas Bošnjake, a ne hrvatski nudizam i pederluk.