Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide li to ?
imam malih problema..............ne sa tobom:)........nemoj me samo pogresno kontati,molim te..............
Kako premjestiti grad 3 km istocno? -isto kao premjestiti grad 3 km sjeverno,juzno ili zapadno.
Mislim da je Kiruna najveci rudnik zeljezne rude u svijetu. To je ocito razlog da Svedska ima dovoljno financijskih sredstava da taj grad I njegovo stanovnistvo brine na najbolji moguci nacin. Primanja rudara tog rudnika su super I vrlo je tesko dobiti posao rudara... Mi mozemo talahati po ovoj temi svasta, ali sve ce se to sto Svedska planira tealizovati I prije planiranog...
Je8ote dobar izgovor... draga ja bi rado pravio dijecu ali nemogu strah me zbog rudnika... stara ja bi radio ali rudnik... stari ja bi rado da iselim ali... vec znate sta slijedi
sta su ti evropljani, kod nas se 20 godina pravi autoput, oni grad citav hoce da presele
Zbog velikog potkopavanja i ne moguce misije dodik zeli cijeli manji entitet r.s da premjesti na krimu,realizacija ce trajati oko tri godine,haj neka vam je sa srecom.
ovi nemogu skontati kako premjestiti 3 kilometra a jos prije 20 hiljada godina drevni arapi (koji su tada vladali svjetom) su skontali kako da premjeste poznatu atlantidu koja je bila glavni grad svjeta 5000 km. kada je zaprjetio cunami i premjestili su je u saudijsku arabiju i otada se zove MEKA (ko nevjeruje nek malo istrazi)
vidi dje mi izbaci da je atlantida http://hr.atlantida.spletnestrani.com/data/upload/.Prostor_u_moru03.thumb.jpg
jel to iz crvenkapice ili pepeljuge? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)