Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je s onim sto na hadz ide pjeske?
škodo moja proizvodnje češke,đe god pođem ja se vraćam pješke
Kraljevi sta drugo reci :D
U titino vrijeme uz onaj odron od ceste teško da je iko mogao \'izać\' ako nije bio švabo u pitanju. p.s. Ćesi bili i ostali gospoda, za razliku od balkanskih papkara poput tebe.
Škoda je češka, Lolek i Bolek su Poljaci, dvije različite zemlje ako nisi primjetio ;)
to je zivot samo su trebali snimat vidio lovu bi zgrnuli kasnije kao dokumentarac ponudit tv kucama
hebo skodu, i ove nove i one stare, nikad auto nije bio, sa ovim skodama cesi u titino vrijeme nisu mogli izac uz Ivan, bruka ziva.....
\"zaključuju u svojoj priči za portal Kix.ba\".. kix :S
Sarajevo-x dobar clanak, moram da vas i pohvalim kad zasluzujete (Namjerno sam rekao sarajevo-x, iz protesta ( ljut sam), J.e...b...o vas ovaj detardzent od novog imena)
Moćna je to bila vozilica! 1000 malih briga (100 MB)
ja ga bas volim, ljubav moja.. SLOBODA ZA ZIJADA
Š to K udiš O vako D obro A uto
@Hinjache Lolek i Bolek su poljaci @@hahaha nek si nam bas rekao ja radim danas a ovako lijep dan krv ti jbm, a clanak je super kakvim nas glupostima zamarate
Lolek i Bolek obisli svijet
Kako im se nije raspala Škoda haha,sjajna ideja nema šta :)
ma nije ovo sejla ovo je neki pacenik opsjednut zijadom