Sjajni aranžmani
120

Skijanje, čist zrak i osjećaj "kao da letite": Posjetite francuske Alpe uz Ventura Travel

S Venturom Travel do francuskih Alpi
S Venturom Travel do francuskih Alpi
Svake godine slijedom vremenskih prilika, mnogi brinu o tome da li će na planinama širom BiH i Evrope biti snježnih padavina ili ne. Ta briga sada može prestati, jer Ventura Travel već dugi niz godina sprema odlične pakete putovanja i zimovanja na fantastičnim francuskim Alpama

Gradići Les 2 Alpes / Serre Chevallier i Alpe D'Huez su mjesta gdje je skijanje i bordanje aktivno u toku cijele godine.

Nadmorska visina samog sela prelazi od 1.250 metara pa sve do vrha gdje skijanje kreće na nevjerovatnih 3.600 metara. Skijaško područje je formirano na obroncima Alpa Mont de Lans koje predstavlja pravi raj za skijanje.

Spremi za kilometre i kilometre nizbrdo? Upravo tu počinje priča o vašim paketima odmora sa Ventura Travel.

S Venturom Travel do francuskih Alpi
S Venturom Travel do francuskih Alpi

Les Deux Alpes (Les 2 Alpes) predstavlja jedno od najvećih evropskih ledenjaka, gdje ćete uživati u preko 225 kilometara staza, kako za odmor, tako i za pravi užitak skijanja. Zamislite da na visini od 2.600 metara nadmorske visine pijete čaj u jednom od kafića sa DJ-ingom, te pored gledate na snow park gdje svoje vratolomije prave snow boarderi. Jednostavno vaš odmor na skijama i ugodnim objektima može da krene.

S Venturom Travel do francuskih Alpi
S Venturom Travel do francuskih Alpi

Ventura Travel je spremila posebne pakete aranžmana gdje u cijenama koje kreću od 960 KM po osobi u terminskim polascima: 5. januara 2024. / 12. januara 2024. / 19. januara 2024 / 2. februara 2024. / 22. marta 2024. u cijeni imate uključeno: prijevoz na relaciji BiH – Les 2 Alpes – BIH, smještaj na bazi sedam noćenja u apartmanima od dva, četiri ili šest kreveta i šest dana ski passa. Uz sve to nudi se pogodnost plaćanja i do 12 mjesečnih rata.

S Venturom Travel do francuskih Alpi
S Venturom Travel do francuskih Alpi

Bezbrojne mogućnosti uživanja u zimskim aktivnostima oduševljavaju svakoga, čak i iskusne ljubitelje zimskih sportova, dok će početnici poželjeti da se već u slijedećem polasku pridruže opet Ventura Travel ekipi na putovanju u Les 2 Alpes. U kolijevci alpskog skijanja, zimski se sportove slave kao neopisivi trenuci. Mont De Lans obronci pružaju iskustvo na najmodernijim liftovima, koji voze skijaše visoko iznad šume, do najviših vrhova. Prizori kao iz snova i snijeg su garantirani.

S Venturom Travel do francuskih Alpi
S Venturom Travel do francuskih Alpi

Uz Ventura Travel osjetiti ćete umijeće plesa s planinom, uzbudljivo iskustvo adrenalina, uz vrhunske staze i šestodnevni ski pass koji je uračunat u cijenu. Svaki dan skijanja i boardanja je kao da letite.

Iskustveno najbolje skijalište prema anketama do sada usluženih preko 500 gosta svake godine samo u poslovnicama Ventura Travel, govori vam da je vrijeme da svoj zimski odmor povjerite upravo na poznatim adresama poslovnica u Travniku na adresi Donja Čaršija 1, ili u Ventura Travel Sarajevo na adresi Sime Milutinovića 3.

Ponude za skijanja sa Ventura Travel i ostala izvrsna putovanja možete pronaći na stranici www.ventura.travel ili pozovom na kontakt telefone 030 540 855 i 033 555 111.

Vaš zimski odmor provedite na evropskim i svjetskim destinacijama uz Ventura Travel.