Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji imunitet imaju oni koji su preboljeli koronu,od vakcinisanih.
@gooUser1587738186 pa noramlno da ti znas bolje od hiljada strucnjaka. Mamlaz koji i dalje baca drk u maramice i zivi u maminom podrumu.
I tako je poceo zdravstveni fasizam.
Pustice oni i ovako i onako. Nemaju hljeba da jedu plus 10% radne populacije na heroinu Najveći broj ovisnika na svijetu procentualno
Ma nema šta, ne gine nam svima vakcinacija ako mislimo putovati. 😞 Ostaje samo pametno odabrati vakcinu.
Nisam se htio vakcinisati, ali, vidi sada belaja, zbog Sejšela ću morati.
Ka' će se moć' u Zaostrog? Otiš'o bi' sa trêbom i njenim frajerom.
šešelji
znaci nisi vakcinisan ne mozes nigdje
Uljepsali ste mi dan, ima nade za sve nas. Da nije kretena zadojenih nacionalizmom ove destinacije bi nama bile normala. Jedne prilike upoznam djevojku iz Bosanskog Novog (Novi Grad) i kaze ona bila je jednom u Banja Luci. O Boze dragi!
Prošle godine nisam bio tamo,ove godine neću na Bahame,čisto da malo promjenim
Kake će ti koristi biti Sejšeli ako primiš vakcinu i razboliš se od nje? I u Stockholmu su trebali dobiti imunitet krda još u maju pa ništa. I oni koji su prebolovali Coronu su imali antitjela nekoliko mjeseci pa opet hoče da se vakcinišu.
Kakvi Sejseli nemamo para da skoknemo do Milana! :)
ebeem vam svee kolko je lijepo ccccc
E ovo sam čekao od prošle godine, sad mi je srce na mjestu...