Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi turisti koji posjete Sarajevo imaju daleko veći standard od nas. Dok je nama sve skupo, sve naše je njima jeftino.
Stranac za 1000€ moze hebati kamaru nasih treba,isto cehinje nasi nekada...
Split i Zagreb su tu višak, stalno se žale turisti kako je skupo...
St. Petersburg (Rusija) ???Je li ovaj reporter ikada bio u StPetersburgu??moja punica zivi u Piteru i taj grad nije ni malo jeftin,cak je u nekim stvarima daleko skuplji od Beca...Jedino sto je jeftino je metro...
Treba poskupiti za strane turiste, inace nam i ovaj put slijedi najezda raspalih hipstera koje ni pas nema za sta ujesti, nadju sta preko couchsurfinga od nekog od nasih levata-istomisljenika, nosaju one ruksacine po cijeli dan, samo smrde i nista ne trose. Bagra je to, trebaju nam pravi turisti.
čuj nema praga na listi, aman, u pragu pivo jeftinije od vode :D
Česky Krumlov je divan grad, isto u Češkoj a gdje drugdje, a očito tamo nije samo pivo jeftino nego je i smještaj povoljan. Davno je Prag bio povoljan, ja sam 1997. imao divnu sobu sa zasebnim kupatilom kod prekrasne gospođe na Vaslavskim Namestima, i plaćao 6 dolara noć (bio sa suprugom i kćerkom). na kraju odlazimo, pozdravljamo se sa ženom, a ona kaže da ste me direktno kontaktirali bilo bi jeftinije (4 dolara), ovo je skuplje zato što ste išli preko posrednika. Strogi centar, ogromna soba, imali smo i doručak - sama gazdarica nam pekla kiflice. Davno prošla vremena, Prag nije više ni blizu takve jeftinoće.
Uopće nije, baš je skup Prag.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se pojedinci odmah "zapale" kad se objavi ovakav clanak, valjda misleci ili zeleci da se Sa vodi na listi medju najskupljima. Skup je za svoje gradjane, jer su im place ispod svakog Eu prosjeka, ali da je jedan od najjeftiniji u usporedbi sa drugim Eu gradovima nije sporno. I to ne samo sto se tice turizma.
Sta jedan turista radi vise od dva dana u Sarajevu? Kada obidje mlo po gradu, ode na Bas Carsiju, pojede cevape, gdje drugo da ide? Jedino su zimi planine prekrasne, sve ostalo je debelo ispod prosjeka.
jel se smirilo u Parizu, iso bi ga vidjet,al neznam jel se prestalo pucat'...fin grad al nesiguran,svako malo neki belaj.
jeftino kurac moj😙😗😙😗
Jadan je ovaj TOP 5....
Treba udarit porez na jeftinocu!
Prvo i drugo mjesto Rumunija i Bugarska, nisam nimalo iznenađen... A ovo prošlo je više od decenije od rata wtf??? Pa valjda bi ako je turizam u pitanju bilo bolje napisati "od rata je prošlo gotovo dvije decenije '" kao sto i jeste. Mislim da bi se potencijalni posjetitelji puno ljepše osjećali...
Treba rec- Od II svjeckog rata, proslo vise od pola stoljeca!
Jeftinije prespavati u Bukureštu nego u Sarajevu. A Bukurešt i Sarajevo....
@ J.C Meni je Bukurešt opet....
J.C Ma lagiš ti mene. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj Sarajevo na petom mjestu
pa kako vas nije stid ovako nesto objaviti vad treba totalno ignorisati s r a m i t e s e
" ja sam ovdje turista, budi malo nudista" hahahahah