Brdski biciklizam
0
Ruji se, ruji, Rujište
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=8dx6rbpl77vkvrk2vr2atimsqzc5z2
@O Do Rujista biciklom iz Sarajeva treba cijeli dan, najljepse je preko Visocice i Borackog jezera gdje predlazem nocenje. U jesen, kad je dan kraci, najbolje je doci autom do samog Rujista (prije Mostara, u mjestu Potoci lijevo) @penzioner Ne treba mnogo novca, ovaj izlet je kostao 15-tak KM svakog clana, racunajuci benzin kao najvecu stavku. Bicikli su kostali od 200 do 12.000 KM ali uzitak je bio za sve podjednak @Brane Rujiste nije u RS. Zahvaljujem se svima koji su dali pozitivne komentare. GPS zapis puta se moze vidjeti na www.mtb.ba. Inace, mjesto je pogodno za porodicne izlete gdje u biciklizmu, pjesacenju i sl. mogu uzivati zene, djeca i kondiciono manje spremni izletnici.
jos da je love za to sve hhehehe bilo bi extra!!
Kako ti je ovo heravo paciklo, morntizer mu samo sa jedne strane...ccccc...mora de je neko jeftino...cim nisu imali ni za montizer i na drugoj strani...:):P Lijepo ovo gdje ste bili. Kako bi ovo lijepa zemlja bila, da nije fasisticke stoke koja u njoj zivi...
Hahaha, pozvacemo Mostarce u goste na skijanje. Nemojte, majke vam. Bice mrtvih. Ne znamo vam mi skijati... :) Fin,fino... samo nek\' se raja druzi!
Kad se samo sjetim ovoga puta i moje potrage za jednom vikendicom ljetos... Obisao sam sve ove puteve, da bi vikendica koju sam trazio bila na tom zadnjem kraku puta. Prelijepo mjesto za odmor, vrijedi doci opet.
@Brane Hahhaa, baš si smješan... :P Srecom pa je ovakvih kao Brane u stvarnosti jako malo, valjda dobiju hrabrost tek kada se skrivaju iza ekrana... valjda neki kompleksi.. Ne brini se, i za to ima lijeka! A recimo, lijepo je spomenuti da nikada u srpskim selima nisam imao neugodnosti a uvijek sam govorio odakle dolazim. Cak sta vise, ljudi su druzeljibivi prema svakom putniku dobronamjerniku. @O Na rujište je najbolje doci autom, i zimii ljeti, i uzivati u svjezoj meditereankoj klimi.
To je u RS Mars bagro izmetislamska da nam ne zagdite vec ste previse zagadili
Ma kakvi iz Sarajeva, najbolje autom do Mostara ili vozom, pa tamo kontakiraj nekoga ko bolje zna... Vjerujem da ce na mtb.ba izaci uskoro upute kako voziti dovde ;)
Odlicno, ove slike daju zelju za odmoriti dusu u ovim prekrasnim pejzazima
super stvar
Super clanak, dusu odmoriti gledajuci fotografije. Imam u planu i sam posjetiti ovo.
hvala sarajevo-x na prvom normalnom članku u posljednjih mjesec dana! dosta više politike pa i vi nas trujete... dobro je više sa kojekakvim miloradima, harisima, biljanama, mladićiiima, kostima, ubicama i ubojicama... malo više kulture:) MOLIM VAS
A kolko treba da se stigne iz SA sa bajkom?