Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studeni potok, Umoljani... geografski ne pripadaju Bjelašnici; ovo je zabjelašnički plato ili Zabjelašnica, između Visočice, Treskavice i Bjelašnice.
Azdaja ili azdaHa pitanje je sada....😂😂😂😂 a moze se reci i aŽBaHa....😂😂😂😂😂 Inace jedino sto je divlje na Bjelasnici (kao i na većini naših planina), gdje ljudske ruke nisu nagrdile divljinu je vrijedno pomena.....
Hahahaha Kikice kako za koga, trebalo bi da je azdaha.... :P I moram se sloziti s tobom sve sto ljudska ruka dirne to i uvene. U vecini slucajeva je tako.
Safet Sušić, ažbaha iz Zavidovića
pravi odmor 😊
Dedera malo se raspitajte kome su Bjelokapići prodali Studeni potok za izgradnju prekrasnih naselja za arape. Inaće načelnik opštine Trnovo je predratni kokuz a sadašnja desna ruka Ba
kira Izetbegovića što podrazumijeva da su vremena siromaštva daleko iza njega.
Poput djela vrhunskog slikara djeluje!