Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne napisete gdje se taj Tajan nalazi da ljudi znaju, po ovome clanku Tajan moze biti bilo gdje sjeverno, istocno, juzno ili zapadno od Kaknja. Tajan je od Kaknja prema Zavidovicima, te se nalazi na podrucju ta dva grada, ako budete htjeli ici da znate.
Svaka čast. Hvala
Sa Tajana se za vedra dana može vidjeti čak toranj crkve u Džakovu. Inače do Karpata nema na istok nema većeg brda od Tajana.
Ima Konjuh na istoku, veći od Tajana. A najbolji pogled na Posavinu je sa Majevice, gdje se vidi do Fruške gore i Obrenovca kad je vedro. A volio bih posjetiti Tajan, ostavlja utisak mistične planine u srcu Bosne.
Ovi Ponijeri su izgleda postali prava atrakcija
Ko nije bio nezna sta je Tajan oaza mira
Prelijepo ali samo na slikama,od sume se ne zivi.........Sumu treba sasjeci i napraviti tu nekoliko zgrada kao na Bjelasnici.. Sta ce nam suma,od sume smo pobjegli,zivimo u betonu a ne u drvetu. Ibro Berilo.
orilo gorilo Ibro Berilo