Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
previse vikendica, guzva, ne rece da li ce biti rakije I kondoma, a ramaxanski mjesec. ja preporucujem posjetu brnjicu jebes ovu muziku...
Nisam bila, a voljela bih...super za festival, sretno!
OVAKVIH JE NAJVIŠE, TURBO FOLK JOJ SVIRA U SOBI, ONA PO FACEBOOKU KAČI NEKE STVARI ZA KOJE JE VIDJELA DA DRUGI KAČE PA MISLI DA JE COOL ZNAM DOSTA TAKVIH, KOJE SU U SARAJEVO "DOLJEGLE" PA IM JE VRHUNAC DA U FB PRIJATELJIMA IMAJU JEDNOG PROPALITETA ŠARANA ILI JANA ZLATANA KULENOVIĆA PA DA I ONE MOGU REĆI DA SU DIO GRADSKE RAJE.
"Pogledajte fotoreportažu sa ovog kakanjskog izletišta i lokacije na kojem će se održati prvi 72 Sata Summer Fest." HAHAHAHAHA, fotoreportaža od 3 slike.
Kakanj se kao sredina "poseljačila" u zadnje vrijeme postupcima aktuelne vlasti. Ovi momci i djevojke iz organizacije rade odličan posao i želim im uspjeh i da festival postane tradicionalan i da sljedeće godine Ponijeri ugoste još veća imena. Naprijed moji kakanjci!
KAKANJ JE SELO. NE MOŽE SE SELO POSELJAČITI. NEMOJ SE UVRIJEDITI, SAMO SAM REALAN. KAKANJ NIJE NIKAD BIO GRAD VEĆ OVEĆE SELO.
Isto sranje kao i na Babanovcu, nagurali vikendicu do vikendice. Vikendica je mjesto za odmor i u nju se bježi od gužve, a ovo kuća uz kuću. Više prostora izmedju kuća ima u mahali nego ovdje.
Iz Kaknja sam ali potpuno si upravu . Citav Kakanj je gore vikendice napravio . Vise i nije odmaraliste nego neki manji gradic ... Ne znam kako se neko moze odmarati u guzvi ali sta ces eto neka im furka sta li
Konstatacija je tacna ali ne moze biti kritika, jer nije se nikome moglo zabraniti da na svojoj zemlji pravi vikendicu jer ugrozava pogled i smeta onima koji su napravili prije njega. A izgleda da vecina ljudi vise voli da se odmara na ovakvim mjestima ('gradicima u prirodi') vec negdje gdje su usamljeni, inace ne bi pravili ovoliko vikendica. Oni koji ne vole uvijek mogu otici negdje gdje nema vikendica, hvala bogu drzava nam je bogata pirodom i takvim mjestima.
Kakav je put do Ponijera ?
asfaltiran je put...
Prepuručujem Ponijere svima koji imaju priliku posjetiti. Zaista prelijepo mjesto.. :)
I TREBA DOĆI U VRIJEME KAD NEMA OVIH NADRI DŽIBERA KOJI SE LAFO BORE PROTIV TURBO FOLKA A SVIRAJU VEĆE SMEĆE ALI DOK JE SDP-A, BENDOVI KO BILY ANDOL SE NE TREBAJU PLAŠITI ZA BUDUĆNOST