Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo u odnosu na njih prebogata zemlja. Silne milione daju za nešto što se nama podrazumjeva, a vrijednije je od nafte.
Nista globalno zagrijavanje? Nije ovo prijetnja ocuvanju prirode? A mi da se tusiramo 5 minuta polutoplom vodom? Pisaj po sirotinji, a oni lagano crpe 48 miliona litara vode dnevno kroz cijevi koje su duge 300 kilometara.. za zabavu! Heejjj, a kaze krave prde zagađuju planetu Zemlju
Samo je san stvarnost tu nema ni juce ni danas ni sutra,,, i mi u njemu.
😔
❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nestat ce nafte ,a onda i vode...
Voda se uzme na jednom mjestu i prebaci se na drugu. I dok ne nestane
fuj!
Al Ain je Emirat ‚za sebe‘, tako da Al Ain ne moze biti u Abu Dhabi Emiratu…
Jao komentara od bosnjaka, a vi svoju zemlju prodajete tim istim arapima koje sad pljujete! I jedino vi, veliki patriote, a ne mrzitelji bih srbi i hrvati! Strasno!
To se zove strategija, trosi pare od nafte na svakakve gluposti. Kad nestane nafte za 7 dana ce biti i gladni i zedni. Samo da neko ne kaze da ce ih turizam i trgovina spasiti.
Sve im je vještacko, fake su u korijenu!
A mi se trudimo da izgradimo bunar za djecu u africi koja nemaju pitku vodu, kakav je ovo dunjaluk postao
Zato moras platiti astronomsku cijenu ulaznice kao i za sve ostale atrakcije u Emiratima
Predznaci sudnjeg dana: kada žena (majka) rodi sebi zapovjednika, kada vidiš bosonoge beduine (pastire) da se natječu u gradnji.
niko ne zna kad ce do sad je bio vise puta
31. Februara...
Molim pisca da prevede u litre ili kubike...hvala.
Kakvo njesra