Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nas licemjerni narod.. Svi se kunu u prirodu a neki dan gledam Bosnu oko Visokog pa kesa na kesi, smece, gume, flase, kanisteri... Fuj licemjeri... Onu su vjerovatno vanzemaljci pobacali
A onda dođoše Turci....svrgnuše kralja, utjerase svoju vjeru tu nevjeru,uzese nam grb i sad njihovi otpadnici kažu vitezovi iz buzima, a vitezovi krstasi borili se za vjeru protiv nevjere koja im ime uzese......i hoće poštovanje holidej ih nacija 😂😂😂😂😂😂😂
Pogotovo eko akcije i ove sto peru pare preko udruzenja? Dobijaju preko 100 000KM godisnje a jel iko ikada vidio da ciste?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pogledajte ljudi, moji Bosanci i Hercegovci : Jevreji, Romi, Hrvati, Srbi, Bosnjaci i drugi; pogledajte kakvu zemlju imamo?! A ovo je samo jedan grad, jedan komadic ove bajne zemlje. Dozovimo se pameti! Ima u ovoj zemlji dovoljno mjesta . Osvrnimo se oko sebe, poslusajmo jedni druge. Pomjerimo se, napravimo mjesta ovom do sebe! Jer, i taj je covjek, slicniji tebi nego sto mislis. Autor rece: Ne lomite mi bagrenje! Bez njih ce me vjetrovi opuhati. Lijepa Je Ova Zemlja. Meni Najdraza.
Trebalo bi da je Hrvoje Vukčić Hrvatinić legitiman Hrvat, ali nisam siguran... Trebalo bi upitat Bakirbega, šta kaže on
Predivan Bosanski Grad.Dzamija Esma Sultanija,Tvrdava koju su Osmanlije dogradile,Medjed Kula,Vodopad,Stari Grad,Omerbegova Kuca.Pored Esme Sultanije je napokon dignut Spomenik Borcima Armije BiH.Hrvati su izdali Jajce bili i ostavili Armiju BIH da se sama brani a oni su je i jedini branili da bi nakon toga Hrvati usli u prazan grad.Ali su se zajebali jer su Bosnjaci opet vecina u Jajcu kao i prije Rata.
Znači da je srednjovjekovna Bosna ipak bila hrvatska Bosna, u kojoj su živjeli Hrvati. Povijest se ne može promijeniti ni sada niti kasnije. I onda dođoše haračlije i pobiše narod, a oni koji su umjesto kičme imali nešto drugo promijeniše vjeru. Točka.
sve super, samo ne kontam čemu ono janje
Zivim u Jajcu,radim u Kaknju,pa ti citav zivot medz nogama provede.
Jajce negdje oko qur ca
Čak i na ovom članku komentariše se o tome ko je ko…lijep grad ,prelijep ili nije lijep (zavisi id pojedinca do pojedinca )koga briga ko se kako naziva …….jel primjećujete koliko smatrate i svaki pojedinac licno širi negativizam…hajde malo društveno korisnog rada ,neki kurseva ,neki hobi,školovanja…još nam se građani potpisuju na otisak prsta a nešto širimo kao pamet o svemu
Super, samo molim vas obložite beton prirodnim kamenom.
Jajce je prekrasan grad. Muhajem sam djecu vodila prošlo ljeto da ga vide. Šteta što i njega, kao i cijelu ovu zemlju, naseljava jad i bijeda od ljudi koji znaju samo brojati krvna zrnca. To je sve što imaju, sve s čim se imaju identifikovati. Dalje i više od toga niti mogu, niti znaju.
Jebli vas komentari ...odmah udarate po onome sto vas boli i sto ste sami sebi izabrali .....u prilogu je video lijepog grada i nigdje se ne spominje ovo o cemu pisete .
Opasni ovi iz nacije u izumiranju
90% ekonomije Jajca drže Hrvati. Kad zavirite u vlasništvo 100 najjačih firmi u Jajcu, vidite da je 90% firmi u vlasništvu Hrvata. Hrvati ekonomski drže 70% Srednje Bosne, a čine 38% stanovništva.
Kreševo, Vitez, Kiseljak, Jajce, to su najrazvijenije općine Srednje Bosne i gle čuda 95% ekonomskih aktivnosti tih općina drže Hrvati. Samo te 4 općine drže 60% ekonomije Srednje Bosne. Većini zaposlenih Bošnjaka u Srednjoj Bosni je gazda Hrvat, to nije nikakva tajna.
Bugojno koje više gotovo i nema Hrvata, najbrže propada u Srednjoj Bosni. Muslimani dominiraju u Bugojnu, ali im je ekonomija očajna. Ne ide bez Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fgr i kommunjare dodjite nam malo do jajca