Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste Radoncicev avaz !
Ima kod nas lift u BBI-u, cekas ga po 10 minuta i onda opet nema mjesta...
More li neko da mi obijasni (ali ko se vozao sa avazovim liftovima), šta ima hvali???Koji ste vi idioti (pojedinci)!
lutka moja draga, de malo popij kafice, smiri zivce, nauci sta je ironija i sarkazam pa se vrati na portal :-))))
ti fakat ozbiljno shvatio/la komentare o Avazu hahaha
Al se ne možemo kresnuti :) Svi vide...
Naučite koristiti liftove pa pričajte da ne rade
morali ste sa avazovim tornjem poceti... velika zgrada, predican pogled! pa liftove iz dubaija????? ;)) i gdje se nalazi lift u ajfelovom tornju? bio sam 2x i to mi je cudo promaklo oku... hvala za odgovor.
ja mislim da je dodik zasluzan sto kod nas nema radijacije....ps. dzeko je pravi kloc....:P :D
Interesantno je da St. Louis - grad sa Gateway Arch - ima znacajnu bosansku dijasporu...a lokalitet je francuska kolonija, pa odatle i ljiljani na zastavi. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_St._Louis,_Missouri.svg Ljiljane u svojim heraldickim znacima ima ii New Orleans: http://en.wikipedia.org/wiki/File:New_Orleans,_Louisiana_flag.svg