Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko se rijesio srba,napreduje. .Mi u Bosni nazalost nismo.
Pucate li još na ambasade po Sarajevu i dižete li policijske stanice u zrak, nisam odavno bio u "modernom razvijenom muslimanskom entitetu"?
U CG srbi nemaju entitet,ne mogu kociti kao sto to rade u BiH.Vi iz tzv.''rep.srpske''se ne mozete cak ni sa nama poredit,vama je penzija 100KM,halooooo,!???
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Za nas je Podgorica i Crna Gora EU.
Fahro Radon, crnogorski imigrant u Bosni i Hercegovini, da se vrati u svoju maticnu drzavu mogao je otvoriti crnogorski Avaz, i napraviti im jedan twist tower, sve preko ledja eksploatisanih radnika.
Drc.
Damire u pravu si naravno, ali si pogresio ponovo kad kazes da Sarajevo ima bolji standard nego Bukurest! Verujem da nikas nisi bio u Bukurestu, voznio park je bolji , veruj mi, jedno 2 puta nego u Zagrebu, i gradjani zive bolje nego u nasem regionu, bio video cuo, nezaposlenost je jako mala :)
Najveci neradnici na prostorima ex yu su ubjedljivo muslimani.Daj im cibuke duhana i nek puse i protestvuju i neka idu po dzamija koje nicu kao pecurke posle kise.Samo nemoj da sta rade.Po citav dan ce sjediti ispred parlamenta i pricati kako su ugrozeni i kako nema posla.Nazalost , zapalo nas je sa tim lezil***vicima da zivimo , i zato smo trenutno najsiromasniji u regiji..
rek'o stari ako ocistim sve u septembru, 10 dana u podgorici je moje, pa cemo vidjeti :D
Crna Gora drzava nastala na svercu cigara... jad, tuga i cemer od drzave
Ko nije bi u CG nije vidio sta je pokusaj od drzave
...zna je don milo šta čini :)
Eeeeee, jado ako ovako nastavu imace za sto godina i crnogorski kosmonaut, eeeee.
Propade turistička sezona u HR nema bosanaca bošnjaka i muslimana na moru. Što ćemo sad? Uzalud vam trud svirači mi idemo dalje pa makar živjeli u B I H, a vi se bavite kako ćete se zvati i popisati i ostalim glupostima
teskoje zivjeti u zemlji koju nevolis Rvoje. Zato uzmi svoje opanke i u Zagreb, tamo te silno vole i ocekuju, a mozes i na Jadran, u Split, i tamo te silno ocekuju...
Ako misliš da će netko ići sa zemlje na kojoj živi već 14. stoljeća onda si smješan a btw neboj se ti za nas imas svojih 24% i tu "derneči"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ahh pogledajte sarajevo 80 i sad sarajevo se razvilo , najljepse zgrade ,najvece zgrade u jugoistocnoj evropi ima ,samo sto u sarajevu ima dosta primitivaca koji unistise sve sto valja ,
..."kaže penzionerka Jelica Kovač, koja također smatra da je za razliku od centralnog dijela Crne Gore, sjever prilično “zaostao”."...."planski zaostao", dodao bih, tamo gdje su Bošnjaci (koji su Crnogorcima, uz Albance,svojim glasovima podarili nezavisnost) tamo se ne ulaže ni približno onoliko koliko bi bilo potrebno za najobičnije funkcioniranje sustava, a kamoli bilo kakav napredak...
Ja doso da komentarisem kako se PG stvarno puno razvila, a oni ovde opet o svako ko se resio Srba...Pa nisu se oni nikako resili Srba, napreduje PG, ali su u velikim dugovima, i bore se da sacuvaju standard, ali zbog kupovine nekretnina bolje se zivi nego kod nas, a rekao sam da su opet okrenuti nama, i da dnevno imate mnogo letova izmedju BG i CG primorja i van sezona je tako. CG zavisi od Srbije u mnogo faktora, cak i hleb uvoze iz SRB, a najbrojniji turisti su iz Srbije. Takodje medjusobno se dopunjujemo ambasadama u svetu gde recimo oni nemaju prepdstavnistva, mi pomognemo, i nasi odnosi su sve bolji, automobile iz KG izvozimo preko luke Bar, u PG zivi mnogo mnogo Srba, i sve lepo, iako ima carki :) A to da svi napreduju kako su se resili Srba, pa Kosovo/MK bas i ne bi rekao, a Slo i HR su uvek bile razvijeniji deio , i sad su samo kreditima to i odrzali. Takodje mislim da niko u Federaciji nece braniti ako oni zele da privuku investicije, sto ne urade kao kod nas, subvencije..
a ceste im u crnoj gori nikakve, a gradi se grad....
sta ce im cestekadmogu pjesice obic zemlju za dva dana
Jbga ja, svi nešto pametujemo i kenjamo, ali evo ja sam SIGURAN da bi svi građani ove naše lijepe ZEMLJE (NE DRŽAVE), bili jednoglasni za REFERENDUM I USPOSTAVLJANJE REPUBLIKE BiH, bez entiteta i sa JEDNIM PREDSJEDNIKOM, PA KOGA NAROD IZABERE !!!
...dakle, nema se, može se...
Nek daju konstitutivnost Srbima u CG i nece ih biti ni na mapi.
Normalno da se razvija CG,pametni ljudi,CG ima sve predispozicije za razvijanje,imamo i mi al' mi imamo govna i entitete,dok oni nemaju. CG se sva razvija polako al' sigurno,mi ćemo stagnirat još 100 godina narednih. Tužno ali istinito.