Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujuci neonacionalistima BiH gradani nemogu posjetiti ni jednu drzavu jer nemaju novca 😩
KOGA ZOVES NEONACIONALISTE BIH JEL MOZES DA RECES
Koliko se zemalja može smije posjetiti sa BiH pasošem ?
Kosovo sa vizom
imam pasos Australijie ali samo sam posjetio Bosnu, i Thailand i Austriju Austija je bas dosadna, Thailand je super za holiday , vrucoe vrlo jeftino( i zavas, za jednu Austraijusku Dollar sam dobijo skoro 51 njihovih dolara a vasa marka nije toliko pala) ali ipak Bosna je moja , i tu mi je bilo najbolje ljudi fino bez stressa, jedu dobru hrano za vrlo male pare i vrlo je dobro za odmor jel svako se rahatlije U Australiji nema odmora, sve je daleko, i svako ti je stranac svaki dan
Da ih hoce ukinuti skroz
NEMA PARA--NEMA PUTOVANJA, sta ce ljudima pasoši
koliko god da ih mogu posjetiti sa ovim nasim pasosem, nemam para da odem dalje od Srbije i Hrvatske
ma ko ima BiH pasos ovdje? 5% stanovnistva - u Hercegovini imaju Putovnicu (iako u njoj nema nijedan pecat), u RS imaju Srpski a ostali koji putuju sigurno ne putuju sa BiH pasos nego neki drugi EU pasos
A gdje smo mi? Nema nas nigdje!!
Zaboravili su Australiju, australci mogu putovati u vise zemalja svijeta nego amerikanci.
Kako ste to formulisali naslov "crn vam obraz" . Ove novinare treba vratiti u osnovnu skolu da utvrde gradivo !
Crveni pasoš bez mane, što prelazi grane bez puno njakanja...taj je najbolji!
JOJ BUDALA STA CU CUTI I STA CU VIDJET. ZAR VAS NIJE SRAMOTA DA PISETE GLUPOST. PASOS HR I PASOS BIH, MOZETE S PASOSEM BIH ICI SVAGDJE AKO HOCETE I U HRVATSKU AKO IMATE 300 € KOLIKO PITAJU NA GRANICI. DRUGO JA OD TIH PASOSA NEMAM NIJEDAN IMAM FRANCUSKI I NETREBA MI NIJEDAN DRUGI. RODJENA PARIZANKA OD RODITELJA RODJENIH U BIH NA SELU. I DIVIM IM SE. I PONOSNA STO IMAM OBADVA OBICAJA S SELA I IZ GRADA.
Pasoš Republike Srpske logično.
"Pasoš koje države je najbolje imati?" MAJKO MOJA KOJA STRUKTURA RECENICE. Pa ovo ni moj 4ro godisnji unuk ne bi napisao.
@Vicious A vidi se da si ti jaaaaako pametan. Ackosum kencino.
Volim kad se novinari klixa raspišu i argumentuju.
sta ce ona zidovska zvijezda na americkom pasosu
@dondema To je hexagram. Ne vjerujem da je radi Jevreja, Jevreji samo prije 100 godina su jos bili nepozeljna manjina i diskriminirani u US. Cak u drugom svjetskom ratu ih US nije zeljela primati kao izbjeglice. Ma da ima myth o nekom Jevreju i tom hexagramu ali je to samo myth, da bi se Jevrejska zajednica lakse prihvatila u US drustvu. Ako ima ikakve religijske izvore taj hexagram onda krscanske biblijske (i krscani vjeruju u Stari Zavjet sto je ustvari Jevrekskog porijekla...islam je takodjer stari zavjet kopirao u Kuranu). Ma da je najvjerovatnije stara heraldika ili povezano sa brojem Americkih drzava u Lincolnovom vremenu.
Ja znam da nas pasos nije od neke koristi xD
Nije problem pasoš koliko je kokuzluk i neimaština. :P