Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...metropola...zamalo ko sarajevo...
Da im je toranj spiralni i postakljen... moooozda.
Lijep grad ali nije samo on "Grad Ljubavi"
SELO MOJE LJEPSE OD PARIZZZZA
PARIZ JE NAJBOLJI GRAD U SVIJETU!
Grad svjetlosti i pedera.
Ja mislim da se piše "PARIŠKA", tako mi je učiteljica u osnovnoj nešto govorila.
Znaju znanje klixovci.
Eiffelovov toranj i Louvre je jedino fino , inace je to jako prljav grad sa mnogo smeca.
Poziva na uživanje sa nekim studentskim pohodom eventualno. Ovako mi Stojčevac vrh života.
Slike su jedno, dozivljaj drugo, buka, galama, guzve, kao i svaka metropola na kraju krajeva, alli se ima i sta i vidjeti.
Hajde recite istinu... jeli ovo clanak za Susica?
TReba otici u one tamo udaljene opstine ili predgradje gdej samo Afrikanci zive, jes zakon. Oni stoje upale neke vatre, prodaju nesto, tamo neki banditi, ovi hodaju, oni ovako, gore nego u Americi u getoima, ali ej super.
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Koliko vam je platio grad Paris za ovo promovisanje ? :D
cuj shopping, muzej,galerije, romantika, ....
Ozbiljno? Ima se sta vidjeti u Parizu? Nikad mi to ne bi palo na pamet. Fakat vijest za naslovnice.