Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je ovo nekad bila stara grcka,pa turci su okupirali staru grcku
Grci oduzeli od Hetita, pa osvojili Rimljani, zatim turkmenski Seldžuci, Mongoli i na kraju Osmanlije. Svi su okupatori.
ne rise,pa ti amfiteatri i stari spomenicu od starih grcka,tu je bila civilizacija koju su stoljecima gradili
Ovo u Turskoj ko bi rekao
al pola turske je pripadalo staroj grckoj.
Postoje velike predrasude u vezi Turske. Ja sam je dva puta posjetila, kao i prvi put i drugi put me odusevila. Od pjescanih plaza (boljih nego u Grckoj), hotela, hrane, higijene u hotelima i bazenima, usluge, ljubaznosti, pa do prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti 5+ ! Stvarno se ima sta viditi, preporucujem ruksak na ledja, tenisice, bus ili taxi i van iz hotela u istrazivanje. Obavezno posjetiti Myra, grobnice u stijenama (nesto vise od dva sata voznje u unutrasnjost zemlje), Rusevine Apollo hrama, rusevine crkve svetog Nikole, kao i grad Side itd...Stvarno hrpa stvari za vidjeti, uz naravno nezaobilazni Istambul.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubilo se za jaja kiselit....i sky kola pored i milina
A argeta?...
...čuda majke prirode...