Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi pojma nemate sta je lucki grad i kako se tu zivi nema tu ,postoji razlika od rgadavoa na obali i kontinetalnih rgadova akd to budete razumjeli mozda vam se i svidi koji lucki grad
Bio sam prije par mjeseci, jako lijep grad opcenito, ali isto tako i sa mnogo problema. Cim se malo zadje u sporedne ulice, ogromne kolicine smeca, zapustenih zgrada, svakakvih likova...
Bio...boravio 1godinu doduse 2004 !!! sjecam se da se iza 21h bez auta niko nije usuđivao ici sporednim nekim ulicama !!! 80% da ce te neko opeljusiti,prebiti i ko zna sta vec...puno klosara.droge kriminala hehe!! al u sustini dobar je grad ima dusu tradiciju vrijedi posjetiti !!! :)))
keljemendi uzeo kucu u palermu
to je ba blizu afrike ... meni jedan italijan reko njih su arapi naucili dabudu mafiosi, inace ne bi ono to smai znali
Samo zelim da porucim autoru i onome ko je uopste odobrio objavljivanje ove reportaze na sarajevo-x da nema pojma sta prica. Imam iskustva kako je tamo zivjeti jer su me druge okolnosti natjerale da zivim tamo duze, i samo cu reci da nije ni upola sjajno kao sto to neki misle. Mozda nema ubistava 24/7 ali i dalje ima dosta mafije i opasnosti, a ni vrijeme nije sjajno osim u mjesecima ljeta. Sve u svemu: Ne idite tamo osim ako nije put na jedan-dva dana.
to je i dalje grad mafije, pojma vi nemate
@Gonzo to se kaze VENI VIDI VENEFICIUMI! :D
Bila - vidjela - čarolija