Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD S KOBILJACE PODRZAVA OVU INICIJATIVU
Stvarno kreativna i korisna ideja bolje nego da ostane dom za štakore...
Da se pita Jasmin Imamovic on bi joj predlozio jednu fontanu ili eventualno slano jezero ..
šta žena sve ovdje mogla urediti.......od titovih bunkera, napuštenih vojarni, logora smrti i nepoznatog broja tvorničkih objekata koji danas skupljaju prašinu....................
ako ne prodje za gradonacelnicu, ima sledece zanimanje, arhitektica :D
na osnovu ovakve kreativnosti se ne dobijaju izbori ali definitivno pokazuje da ima i kreativnih politicara i to s ukusom:)
Veoma kreativno,kad bi se realiziralo izgledalo bi fantasticno!!!
ja ludjakinje
Vrlo dojmljivo, lijepo sto da ne...kako bi bilo ju dovest da bude predsjednica BiH pa da proba sredit Bosnu hahahaha, koju nitko nemoze sredit kako su je uhebali ovi majmuni na vlasti
Po ugledu na moskovsko podzemlje, stari atomski bunkeri iz hladnog rata izmedju metro stanica :-)) Lijepo ljudi razmisljaju da se napuni budzet i necim napustenim, od ne korisnog napravi korisno na drugi nacin. Nest´ kontam, da mi imamo napustene metro stanice kako bi ih iskoristili :-)
...dobro zamišljeno...