Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjetit cu ja ako ces mi ti platit
Spas od hladnih dana bi mi mogao predstavljati i koji metar drva, nemam ni za njih a ne za vase jb plaze po.serem se na sred nje!
Pa ja ne mogu ni u drugi dio grada gradskim jer nemam para za kartu.
pa to oni rade u maniru pravih SDA-ovaca,rugaju nam se u facu a znaju da nemamo ni za ogrijev a kamoli kojekakve Havaje i ostale detinacije. A oni će ići vjeruj mi i to preko naših ledja i dalje ce nam se smijati u face ali neka,mi ih zaokruzavamo na izborima niko drugi do nas samih.
ovo se vi kao nesto sprdate ss nama,,, ne kontam??
Ma Cengic Vila idila
kad srce kaze more, novcanik kaze nemore
Orlando:) .... Zima je naj.... godisnje doba:) http://www.youtube.com/watch?v=va_b4vstNoo&feature=related
Ma vala, nakon ovakvog Ijeta jedva čekam zimu.
Ma evo kad dobijem topli pbrok uplatit ću putovanje na Waikiki
mrzim zimu.. baci me u depresiju po godine sam nikakav.. fuj.. sad bi zivio sa plemenima u africi samo da nisam vodje zimi :D
@mrgude hajde prvo da izvjetrimo sobu
Ah hvala kliX, ja i umene porodica ćemo na eci-peci-pec izabrati... hvala još jednom,... S poštovanjem, el presidente B. Izmetbegović
\"....a ukoliko niste ljubitelj zimskih radosti\" e eto bas sam horan da lopatam, dodjem sa posla nako umoran i predsjednik kucnog savjeta me doceka sa lopatom....(da lopatam ooooo jeeeeee-ko sto kaze onaj na reklami!)
PAZNJA PAZNJA PAZNJA JA SAD IDEM DA.... IZVJETRIM SOBU OD... PRDEZA
na k.u.r*u vas nosam!!!
pa da mozemo, bas dobra ideja.. hvala sto nas prosvjetliste