Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lista je smiješna, ko je prošao kroz Dubrovnik zna da oni ne vole sami sebe a ne turiste.
Vole pare jedino a turiste bi najradije da ne gledaju nego da im prebace lovu na racun samo
Taman hocu da kazem. Kakve su ovo gluposti?
Na kojem mjestu je Sipovo
vjerovatno odmah iza Makarske ..
Tik do Hajnehaja ...
Imali smo mi ljepe gradove stoljecima, pa nas se zadesi prokleti Eugen Savojanski, Osmanska izdaja od 18-og stoljeca do 1878, pa Srbi i krpeljska Jugoslavija. Danas su samo nama posebni. Kad god sa strancima pricam kazu ''gdje je vas Ajfelov Toranj? gdje je vasa Pisa, Koloseum, palata?'' itd. To je Eugen unistio, sve sto je Husrev-Beg izgradio (kao Taslihan npr.), pa onda poslije njega Srbi u vise navrata. Samo je Austro-Ugarska masovno ulagala u Bosnu.
Istina za Beograd i Ljubljanu, Dubrovnik ne vjerujem da je trebao biti na listi. Iz Bosne Banja luka pa i Lukavica bi trebale biti na listi. Sarajevo,na zalost, previse forsira ono "jarane, ko si ti da bih te usluzio!?", i ako je placen za to, mozda nije dovoljno ali ni u Beogradu nisu nista bolje plate.
U Beogradu ti ljubazno prodaju majicu sa likom Karadžića, pa te ulicom punom murala Ratka Mladića odvedu u muzej Draže Mihailovića. Tura se zove "genocidni triling"...
Sarajevo je među prva tri.Popisam vam tu top listu.
Kod nas neurozni haman svi
Bio sam u svim ovim gradovima (osim san sebastian) nebih se složio sa ovom listom pogotovo ne iz našeg regiona. Smatram da je najgostoprimiviji narod u Barceloni, a ima naravno i Italijanskih gradova, jer talijani su poznati po tome. A u regionu odi u Ljubljanu i reci da si sa ovih prostora!?!?
Beograd je ok, mnogo su kulturniji od nas
Hahahahahahah CIGANGRAD na ovoj listi!?!! Hahahahhahahaha
Ooooj zemljo otvori se🤦‍♂️
Ilijaš?
Lljubljana ok a beograd i dubrovnik nikad,dno dna
Bio u Beogradu ili čisto lupaš?
Naravno, dovoljno pokazuju podaci posjećenosti Hrvatske.
nigdje veze
Ovo je zahebancija malo zesca. Jel' se misli na ljubaznost stanovnika ili ? U Dubrovniku je 99% osoblja iz Trebinja,Srbije,BiH,CG i svih zemalja pod kapom nebeskom. Tko je ljubazan? Stanovnici ili radnici kojima je to u opisu posla?
Mostar najljubazni grad
Hrvatska uvijek na svim ovakvim turističkim listama.
Gdje Sarajevska ljubaznost🤣 Nedobog nikom
Nestala sa svetosavskom agresijom, nazalost
Sarajlije su ljubazne, samo sto nas je sve zivot satr'o pa izgeldamo ljuti i li bolje reci nenasmijani. Boje se ljudi prici :).