Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najčuvenijih svjetskih arhitekata, u čijoj profesionalnoj biografiji, pored Centra Pompidou u Parizu, aerodroma Kansai u Osaki te rekonstrukcije Postdamer Platza u Berlinu, stoji i projekat za novu zgradu najvećeg svjetskog dnevnika The New York Timesa, dio je Ars Aevija i arhitekt budućeg Muzeja savremene umjetnosti u Sarajevu. Renzo Piano (Genova, 1937) prihvatio se posla u bosanskoj prijestolnici bez traženja nadoknade i sa skoro zaboravljenim razlozima, šireći svoje zanimanje za sam Ars Aevi sa godinama razvoja ideje začete prije cijelu deceniju.
Da još dodam \"Nakon finansijskog kraha, Katarski konzorcij osigurava 80% vlasništva nad objektom i u njegovoj daljoj izgradnji učestvuje sa 1,4 milijarde funti.\" Katar je inače zemlja prepuna masona
Edo, glup si
Ovo je ruglo, ocit nedostatak ukusa svjetske masonerije koja stoji iza ovoga projekta koji salje svijetu neku poruku. Pretpostavljam po izgledu da predstavlja jos jedan prikaz vavilonske kule ili je mozda u pitanju neki oblik piramide kojoj nedostaje mali vrh (spic) da bi bila kompletna
Nasi nisu dali da BBI centar bude visi jer se nebi uklopio u izgled i visinu okolnih zgrada ili cega vec, a ovo u Londonu se bas uklapa u kompletnu arhitekturu i ljepotu grada! Sminka i dokaz koliko nasi kantonalci imaju pojma o necemu!
zidare, aj molim te jel\' ti vjeruješ arrivalsima i ostalim glupostima ? Masonska građevina ? Možda. Al\' masoni nisu ono što vam mediji žele nametnuti. Malo pročitaj historiju judaizma i masona. Zašto masoni imaju toliko novca, zašto su jevreji došli na područje europe prije 500 i kusur godina ? Jer je pola europe bilo neobrazovano, svi arhitekti, doktori itd u to doba su bili jevreji. A i sve dok ih hitler nije pobio zbog njihovog bogatstva su bili najbogatiji narod u europi i najobrazovaniji! Btw dragi Tito je isto bio mason ;)
Samo mu oko fali na vrhu i pravi sejtanski vrh...
pa za ocekivati je bilo jedno 175 komentara ovih dezurnih pljuvatora.al kako vidim,posto se ne radi o teritoriji arapskih zemalja,nije interesantno pljuckati.sta ces,ovi valjda mogu graditi svoje gradove pored miliona gladnih,ali arapima se ne oprasta.
Jos jedna masonska gradjevina vladara iz sjene
@@Pipo Gora smo mi đubrad, puno gora. Nakon bh. rata je više uloženo u BiH nego u Njemačku nakon Drugog svjetskog rata. Pogledaj nas, 15 godina poslije.
U pm. jedno ovo staklo i mog\'o sam u kucu uselit\' :S
E da su ga još usukali..
eh moj stari josh kad bi te ko i slusho... Fin primjer ovih slika za gladne i napacene iz BiH-a i Afrike...:) Poruka svim nerazvijenim zemljama koje salje gadna okupatorska britanska politika je otprilike u fazonu: \"Budite djubrad kao i mi, i vi cete imati zasiljene zgrade sa staklenim vrhovima\" :)
eh moj stari josh kad bi te ko i slusho... Fin primjer ovih slika za gladne i napacene iz BiH-a i Afrike...:) Poruka svim nerazvijenim zemljama koje salje gadna okupatorska britanska politika je otprilike u fazonu: \"Budite djubrad kao i mi, i vi cete imati zasiljene zgrade sa staklenim vrhovima\" :)