Završena montaža
355

Nova atrakcija Adventa u Zagrebu: Postavljen i panoramski točak

N. O.
Foto: Pixsell/Emica Elvedji
Foto: Pixsell/Emica Elvedji
Još jedna u nizu mnogobrojnih ponuda grada Zagreba tokom trajanja Adventa bit će i panoramski točak čije je postavljanje nedavno završeno te su objavljene prve fotografije.

Advent u Zagrebu mnogi smatraju jednim od najboljih božićnih sajmova u Evropi, a bogatu ponudu sadržaja će ove godine upotpuniti panoramskim točkom.

Pixsellov fotograf zabilježio je kako teče postavljanje ove strukture visoke čak 36 metara u Parku dr. Franje Tuđmana. Sadržavat će 24 poluotvorene kabine koje još nisu montirane, a vožnja od dva kruga panoramskim točkom trajat će 10 minuta.

Foto: Pixsell/Emica Elvedji
Foto: Pixsell/Emica Elvedji

Panoramski točak će posjetiteljima pružiti potpuno jedinstven osjećaj Adventa s veličanstvenim pogledom na grad Zagreb, a njegovo otvorenje je zakazano za ovu subotu, 26. novembra.

Ove godine se na Advent ponovo "vraća" i popularno klizalište na Trgu kralja Tomislava, koje je pravi magnet za najmlađe i sjajno mjesto druženja.

Također, Donji grad, Gornji grad i nekoliko drugih četvrti ponovno će dočekati posjetitelje s kućicama u kojima će pronaći raznovrsnu gastro ponudu.