Fenomenalan pogled na Manhattan
0
New York: One World Trade Center dosegnuo 90. sprat
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzit ce ih Fahro , za plagijat....
Ja čekam da se završi....
@samuraj Čuj Amerika na čelu \"SLOBODNOG\" svijeta ??? Nisam znao! Vjerovatno govoriš o onoj državi čiji državni mediji nisu prenosili proteste širom Amerike,ali su itekako se potrudili da uveličaju proteste širom arapskog svijeta. Jedna je slika koju oni nama šalju,a druga je kakva je trenutno u Americi a ona je ovakva glad,siromaštvo,marginalizirani ljudi kojima niko ne poklanju pažnju i čiji se glas ne čuje,milioni meksikanaca koji rade za siću,nema one euforije u Americi se sve moze ako hoces(koja je po meni bila uvijek farsa). Amerikancima se mozak ispira od osnovne,srednje,fakulteta,medija,filmova tako da ti oni vjeruju u slobodu govora(a koju nemaju),misle da su jednaki(a daleko su od tog),misle da je sve što kaže US Department tačno-a NIJE. ---ONI SU SRUŠILI WWC JER TO ODGOVARALO NJIHOVIM CILJEVIMA JEDNO JE HOMOGENIZIRALI SU NACIJU,DOBILI POVOD ZA BESMISLENE RATOVE,IZRAELCE PREDSTAVILI KAO LJUDE KOJE SE BORE PROTIV JEDNOG SELEKTIVNO PROPAGANDNOG TERMINA TERORIZMA
Samo se ne kačite sa teroristima :)
Čuj ovih papaka što s.e.r.u. o nedostatku kulture u Americi, kao da mi ovde imamo neku kulturu. Gazio nas ko je stigao - Rimljani, Turci, Nijemci, Austrijanci itd itd. Sjedinjene Američke Države su na čelu slobodnog dijela svijeta, a vi koji priželjkujete ovdje Saudijsku Arabiju biste trebali tamo i otići ako vam se toliko sviđa.
prvo sta lupate? kao nemaju istoriju amerkinci, imaju i zgrade stare, i ti neboderi neki su stari do 100 godina u vreme kad se u vasem Sarajevu gradile kucice od blata, a slicno je bilo i u Beogradu tih godina, imaju i oni stare crkve i zgrade i po 200, 300 godina, NYC je cudo od grada i ima sve, to je svet u malom, toliko razlicitih jezika mozete cuti u samo jednoj ulici, urbanost grada je ogromna, sve je fensi, prepoznatljivo, neverovatan grad, posetio sam ga prosle godine, i odseo kod mog prijatelja koji je dugi niz godina tamo, i jako sam ponosan sto se moj grad cesto naziva i balkanski Njujork, cak imamo i terazije sa palatom albanije sa lcd ekranima i svetlecim reklamama, koji neodoljivo podseca na times square i tu su i neki americki gradjani bili u cudu koji su posetili Beograd, imamo i Ruzveltovu i ulicu Dzordza Washingtona sto sam jako ponosan, a imamo i prelepu Sarajevsku ulicu ;)
I\'d like to go there
Pa amerika je jedina ˝nacija˝ koja nema nista svoje, ni kulturu, ni tradiciju, ni jezik, ni drzavu ni nista. Drzavu su dobili kao sto je izrael sad dobija, istrijebivsi narode koji su bili starosjedioci il ti ga indijance i slicne, jezik, kulturu i ˝tradiciju˝ su uvezli iz europe i dalje. Fakticki nista svoje nemaju, vec sve prisvajaju.
God bless America !!!
dobre hdr fotografije...
Haj\'mo malo šta pametno, Googlajte \"The Sphere\" (sranje koje je bilo smješteno pored bivših WTC-a), te pročitajte šta je The Sphere simbolizovala, a onda malo mozak uključit i skontat šta je simbolizovalo rušenje WTC-a.
Cuj vidi ljepote. Vidi na prvoj slici smoga. Kad je u Sarajevu ovakav smog ili Zenici itd. onda govorite kako je uzasno, ali ne.. u Americi smog je divan, smog je bolji nego cisti zrak, mozda bi trebali da kako osmislimo da uvozimo americki smog jer je on divan, prava ljepota.
\"Elektricna kompanija\"............. hahahahahahahah, tuzno je al da se zasmijem od muke........ sramota, nepismenost
I ovaj ce im past cim im dodje Mevlid
ako bude osigurana zgrada na 4 i vise mlrd dolara ne treba ovdje otvarat radnju.
Ovo da se mozes ubiti iz prve.
Lijepo je, ali ni blizu kao Sarajevo... Ne znate vi sta je prava ljepota :)