Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je Rambo kriv...
Neka, priroda vraća svoje.
Pitam se kad ce doci dan pa ce izlizane izreke tipa "zub vremena", "najludja noc", "prava drama", prestati da se koriste.. Pa jednostavno mi je muka od tih fraza i frazetina, svaki clanak na isti kalup, imate li jos koji idiom osim ZUB VREMENA
Ovako ce izgledati SCC,BBI i ALTA za nekih desetak godina, kad sva omladina bude rasuta po EU a Bosna ostane zemlja staraca, mezara, politickih stranaka i sake budzetlija.
@be water ima i ta mjesta ,kako god okrenes usrecili smo se .
Pa dobro, ali koje je to mjesto u Vijetnamu....mislim, ne možeš u selu Pende kod Kaknja gdje ima 15 domaćinstava napraviti neboder od 40 spratova i očekivati da bude pun i da funkcioniše.
Radije bi ovdje bio nego na termama. Prelijepo je, jos jedan dokaz da majka priroda pobjedjuje sve kada joj date dovoljno vremena, a ona ga ima napretek.
PRELIJEPO BEZ LJUDI
ako želji fali još stolica eno slika br.4 :)