Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.ebes ovaj sjaj i bljestavilo, radije bih mjesto kraj potocica, na malo zemlje da mogu ubrati povrce, koju stabljiku voca za sok i dzem... .ebes mobitel i internet, zamo zaglupljuju, troze vrijeme, trose zivot... dao bih 100 dana abu dhabia za jedan dan kraj potocica, na suncanoj zemlji...
treba semiru reci da fura hitno do tokija dok se neko drugi nije sjetio :)))
komentar o članku o valentinovu, pa znate li da je danas dan kršćanskog sveca Valentina? baš me čudi, šta će sljedeće ovi BiH muslimani, možda slavit Veliku Gospu?
i ja ne dam ispit iz historije graditeljstva ccc sramota :P
Cek cek pa ovo je vec sve vidjeno; zatvori=prva primjena celicnoh stubova u predionici pamuka u Engleskoj; mega-city= masinska hala jedno od cuda mimo Eifelovog tornja rasformirna 1910 bez nekog posebnog razloga......
nama ne vrijedi ovo gledat........... mi smo i onako napredni odpozada
Ovaj \"Brazilski\" sistem autobusa je uradjen i aktivan u Istanbulu vec 3 godine.. zove se Metrobus.. i ima sve gore navedene karakteristike.. znaci ljudi izmisljaju toplu vodu..
Nabiti narod u gradove a pogotovu u arkology projektirane objekte nije baš nešto što bi se moglo nazvati dostignućem i budućnost čovječanstva. Teška su vremena ako tako bude. To vam je prije zatvor sa totalnom kontrolom. I makar taj zatvor imao zlatne šipke i hranu još uvijek je zatvor. Također kad se naprave , a napravit će se zapitajte se ko će imati ulaz u iste. Sirotinja? Može jedino ako će učestvovati u ekperimentima, ili ako bude pozvana na večeru kao jelo.
moze li iko skontat ovaj stadion u Rusiji?
a bascarsija, a stari grad
nista ovo venus projekat je zakon!!!
eto nek je bolja ova sadasnjost kad unistavamo prirodu
A gdje je slika nevidljivog tunela na koridoru 5C (valjda je nema zato sto je nevidljiv)
kad ste vec stavili wi-fi na svakom mjestu u Talinu mogli ste staviti i program nase vlasti u srajevu \"tetejac svakom maloljetniku\"
Je*o ovakvu buducnost... Nekako mi se ne svidja ovo :S